سایت رسمی فوتبالی- اینطور به نظر می رسد که صبر فلورنتینو پرز رئیس باشگاه مادریدی در مورد گرت بیل به سرآمده و او به این نتیجه رسیده که حالا دیگر زمان پایان دادن به دوره حضور بیل در باشگاه مادریدی است.
منابع نزدیک به رئیس باشگاه رئال مادرید در این باره گفته اند:« پرونده بازیکن ولزی بسته شده است.» و تنها یک پایان حیرت آور و رویایی در رقابت های این فصل ممکن است باعث تغییر نظر پرز شود؛ اتفاقی که چند بار دیگر هم تا پیش از این رخ داده بود. اما این نزدیکان پرز اعلام کردند که بعید به نظر می رسد که او این بار هم مثل دفعات قبل گام به عقب گذاشته و در تصمیمی که گرفته تجدیدنظر کند.
عملکرد نه چندان ایده آل بیل در ترکیب رئال از یک سو و برخی رفتارهای ناشایستش از سوی دیگر، باعث شده تا صبر رئیس باشگاه مادریدی در مورد او به سر بیاید. این درحالی است که پرز اطمینان داشت که با جدایی کریستیانو رونالدو از رختکن رئال مادرید، بیل یک قدم به جلو برداشته و لیدر خط حمله تیم مادریدی خواهد شد و به رغم شخصیت درون گرای بیل امیدوار بود که او رهبری خط حمله تیم را در دست بگیرد. اما واقعیت به نحو دیگری پیش رفت.
در نبود کریستیانو رونالدو در رختکن رئال، نه تنها عملکرد بیل بهتر نشد، بلکه او نسبت به فصول قبلی، عملکرد ضعیف تری هم به نمایش گذاشت. بیل تا به اینجای رقابتهای این فصل تنها 13 گل زده واز زمان روی کار آمدن سولاری تا حالا، حتی جایگاهش درترکیب اصلی تیم را هم از دست داده؛ او از نظر دقایق حضور در ترکیب رئال زیرنظر این سرمربی آرژانتینی با 1097 دقیقه بازی برای تیمش، پانزدهمین بازیکنی است که بیشترین دقایق را برای تیم بازی کرده.

این درحالی است که درتابستان 2017 سران رئال قصد داشتند تا بیل را به یونایتد واگذار کنند تا فضای خالی برای خرید امباپه درترکیب تیمشان ایجاد کنند. اما بیل حاضر به رفتن نشد و همین مانع از انتقال امباپه به رختکن تیم مادریدی شد. تابستان گذشته وبا جدایی کریس رونالدو، رئالی ها قصد فروش بیل را نداشتند. اگرچه که زیدان قبل از ترک صندلی مربیگری تیم مادریدی، به سران باشگاه توصیه کرده بود تا بیل را به فروش برسانند.
حالا شرایط کاملا فرق کرده؛ سران باشگاه قصد دارند تا با فروش بیل، مبالغی پول به صندوق باشگاه تزریق کرده و با آن به بازسازی های لازم در تیم بپردازند؛ لازم به ذکر است که بیل از جمله بازیکنانی است که بیشترین دستمزد را درتیم مادریدی دریافت می کند (مبلغ 13 میلیون یورو به صورت خالص) و قطعا او را به قیمتی کمتر از 100 میلیون یورو نخواهند فروخت.
از زمان پیوستن بیل به رئال مادرید (درتابستان سال 2013)، او تنها در 58% بازیهای رئال حضور داشته ولی اگر از نظر دقایق حضور او درترکیب رئال به آمار نگاه کنیم، به آمار ناامید کننده تری برمی خوریم. اواز زمان انتقالش به رئال، تنها 47% از دقایق ممکن را برای تیمش بازی کرده و مجموعا 101 گل زده. بهترین فصل حضور بیل در رئال فصل 14-2013 بود که او فصل را با زدن 22 گل به پایان برد.
حالا چند روزی است که پرز تصمیمش را درمورد بیل گرفته و او آخرین هفته های حضورش در باشگاه مادریدی را پشت سرمی گذارد و تنها یک معجزه می تواند نظر رئیس باشگاه رئال را در مورد فروش یا عدم فروش بیل تغییر دهد.
6363

رئال مادرید 




