وب سایت رسمی فوتبالی- علی کریمی و مدیران ورزش استان گیلان در حالی از قبول مالکیت باشگاه سپیدرود شانه خالی میکنند که این باشگاه در بدترین شرایط چند سال اخیر خود قرار دارد و یکی از گزینههای اصلی سقوط به لیگ دسته اول است.
به گزارش فوتبالی، علی کریمی سرمربی و مالک باشگاه سپیدرود پس از شکست هفته گذشته تیمش مقابل پدیده، دیگر حاضر به بازگشت به رشت نشد. اتفاقی که زمزمههای آن از هفتههای گذشته به گوش میرسید و در نهایت به واقعیت پیوست. کریمی که از عملکرد بازیکنان و بدقولی مسئولان رشتی به شدت دلخور است، در تماس با مدیران ورزش استان گیلان اعلام کرد دیگر به هیچ وجه قصد بازگشت به رشت را ندارد و حتی در چند روز گذشته وکیل خود را هم برای انجام امور اداری به این شهر فرستاده است.
نکته جالب در ماجرای کنارهگیری علی کریمی، ادعای او برای واگذاری مالکیت باشگاه سپیدرود به اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان است. مسئولیتی که اداره کل ورزش و جوانان و هیئت فوتبال استان گیلان به هیچ وجه زیربار آن نمیروند و مدعی هستند به لحاظ قانونی اجازه اداره هیچ باشگاهی را ندارند. در این وضعیت، بلاتکلیفی در باشگاه پُر طرفدار رشتی به اوج خود رسیده است. از یک سو هیچکس مسئولیت این باشگاه را بر عهده نمیگیرد و از سوی دیگر هم بازیکنان، بدون مربی و زیر نظر کاپیتانهای تیم تمرینات خود را برای یکی از حساسترین بازیهای فصلشان مقابل استقلال خوزستان پیگیری میکنند. با این حال هنوز مشخص نیست برای دیدار روز جمعه چه کسی روی نیمکت سپیدرود خواهد نشست و اصلاً در آن بازی تیمی در زمین حاضر خواهد شد، یا خیر!
از طرف دیگر علی کریمی در نامهای که برای رامین رضایی مدیرعامل باشگاه ارسال کرده و رونوشت آن را در اختیار هیئت فوتبال قرار داده، حرفی از کنارهگیری از مالکیت باشگاه سپیدرود به زبان نیاورده و همین موضوع باعث ایجاد شائبههای در خصوص واگذاری مالکیت باشگاه شده است. علی کریمی که در هفتههای ابتدایی فصل مالکیت باشگاه را پس از جلسات مختلف در اختیار گرفت، حالا باید به دنبال یک خریدار جدید برای باشگاه باشد، چون اداره کل ورزش و جوانان گیلان به هیچ عنوان حاضر به قبول مسئولیت این باشگاه نیست.
سپیدرود که نتایج خوبی در لیگ برتر نگرفته، یکی از گزینههای اصلی سقوط به لیگ دسته اول است و شاید همین موضوع هم باعث فرار رو به جلوی علی کریمی، اداره کل ورزش و جوانان و هیئت فوتبال استان گیلان شده است. افرادی که به هیچ عنوان حاضر نیستند به عنوان عامل سقوط این باشگاه پُر طرفدار معرفی شوند. سقوطی که با روند کنونی بسیار محتمل است.
از قرار معلوم پس از باشگاههای پر طرفدار ملوان و داماش که با بیتدبیری و تصمیم نادرست مسئولان استانی رو به نابودی رفتند، حالا شاهد خشکیدن ریشه سپیدرودی خواهیم بود که در چند سال گذشته همواره منتظر حمایت مدیران استانی بوده، اما به جای حمایت، شاهد وعدههای پوچ و درگیریهای مالکیتی بوده است. در اوضاع نامساعد این روزهای سپیدرود، نباید از نقش پُر رنگ کادرفنی و افرادی که در ابتدای فصل مالکیت باشگاه سپیدرود را بر عهده داشتند، گذشت. افرادی که با خریدهای بیکیفیت و حاشیههای فراوان، برگ اول سقوط سپیدرود را در این فصل ورق زدند.
7655