وبسایت رسمی فوتبالی - استقلالی شدن گادوین منشا اتفاق عجیبی است. عجیب به این دلیل که استقلال قبل از جذب منشا با اسماعیل گونکالوس به عنوان مهاجم و آیاندا پاتوسی به عنوان هافبک و وینگر به توافق رسیده بود و با جذب منشا، حالا ترافیک خط حمله استقلال بیشتر از قبل می شود و خیلی ها دوست دارند بدانند که به چه دلیل شفر دست روی مهاجم سابق استقلال گذاشته.
موضوعی که سوژه مصاحبه روزنامه هفت صبح با رضا عنایتی مهاجم سابق استقلال شد. رضا عنایتی که در رده باشگاهی آمار فوق العاده ای در گلزنی داشته، از خرید منشا دفاع می کند و می گوید:" منشا فاکتورهای خوبی دارد. او یک بازیکن جنگنده است که تمام توانش را در میدان می گذارد. این نکته ای است که موقع دیدن بازیهای او در پرسپولیس به چشم می آمد و به نظرم منشا با قدرت بالایش در حفظ توپ گزینه خوبی برای استقلال محسوب می شود"
از رضا درباره آمار گلزنی پایین منشا پرسیدیم که یکی از دلایل اصلی جدایی او از پرسپولیس بود:" بستگی دارد که مربی از بازیکنش چه انتظاری داشته باشد و ممکن است یک مربی از مهاجمش گلزنی نخواهد. از نظر من منشا یک بازیکن مکمل بسیار خوب است. اگر خاطرت باشد زمانی که من در استقلال بازی می کردم سیاوش اکبرپور زوج و مکمل بود که دوندگی و جنگندگی بالایی داشت و به نظرم منشا را می توان با سیاوش مقایسه کرد"
عنایتی در پاسخ به این سوال که چرا استقلال برای نیم فصل دوم سه مهره هجومی – دو مهاجم و یک هافبک هجومی – جذب کرده، پاسخ جالبی دارد:" فشاری که استقلال در نیم فصل اول تحمل کرد به خاطر گل نزدن بود و باشگاه این حساسیت را داشت که یک مهاجم خوب بخرد. به نظر من شفر با این خریدهایی که انجام داده به دنبال استفاده از یک سیستم هجومی در نیم فصل دوم است" آخرین سوال ما از عنایتی درباره سیستم احتمالی استقلال با داشتن این همه بازیکن هجومی است:" اگر من بودم از سیستم 3-3-4 استفاده می کردم. استقلال با این همه بازیکن هجومی می تواند از نقشه های متنوعی در فاز حمله استفاده کند. کاری که کی روش در آن تخصص داشت و در هر بازی با توجه به شناختش از حریف، از سیستم متفاوتی استفاده می کرد. به نظرم حالا که استقلال ابزارش را دارد می تواند از تاکتیکهای متفاوتی در بخش هجومی بهره ببرد و به نظرم این تغییر در ترکیب و سیستم هم باعث ناهماهنگی نخواهد شد چرا که بازیکنان در هفته، بیشتر از 10 ساعت کنار هم تمرین می کنند و زمان کافی برای هماهنگی با یکدیگر دارند"
1984