درگذشت پرافتخارترین رئیس باشگاه بارسلونا؛ مرد اولین قهرمانی اروپایی و رئیس دوره تیم رویایی

درگذشت پرافتخارترین رئیس باشگاه بارسلونا؛ مرد اولین قهرمانی اروپایی و رئیس دوره تیم رویایی

سایت رسمی فوتبالی- باشگاه بارسلونا امروز یکی از تاثیرگذارترین و افسانه ای ترین چهره های ورزشی اش را از دست داد. مردی که در اواخر قرن بیستم بیشترین نقش را در موفقیت های باشگاه کاتالان ایفا کرد.

جوزپ لوئیس نونیز، رئیس سابق باشگاه بارسلونا که برای 22 سال و در بین سالهای1978 تا 2000 ریاست بارسا را در دست داشت در سن 87 سالگی درگذشت. او در طول دوران حضورش روی صندلی ریاست باشگاه کاتالان در عرصه های مختلف، موفقیتهای فراوانی به دست آورد و با مدل جدید مدیریتی و شخصیت متفاوتش توانست تغییراتی اساسی در باشگاه بارسلونا و فوتبال اسپانیا ایجاد کند.

تصویر خبر

نونیز که در ماه می سال 1978 به ریاست باشگاه بارسلونا رسید، درسال 2000 با ترک این پست، جایش را به دوستش خوان گاسپارت داد.  نونیز بارسلونا را تبدیل به تیمی خاص درفوتبال اسپانیا و اروپا نمود.

یکی از تلاشهای او در باشگاه کاتالان بازکردن راه هایی تازه در زمینه سرمایه گذاری برای تقویت قدرت اقتصادی باشگاه بود وبدین ترتیب او بارسلونا را تبدیل به تیمی قهرمان نمود. دوران مدیریت او در باشگاه کاتالان، طولانی ترین دوران ریاست در این باشگاه به شمار می رود و او در طول این زمان اقدامات خلاقانه و انقلابی زیادی را انجام داد که البته پیاده سازی هیچ یک ساده و آسان نبود: از دو بار توسعه ورزشگاه نوکمپ گرفته تا ساخت آکادمی لاماسیا، مینی استادی و موزه بارسلونا و اقدامات دیگری مثل مبارزه برای حق پخش تلویزیونی و...به عنوان مثال در جولای سال 1979 او اجازه نداد که دوربینهای تلویزیونی وارد نوکمپ شوند، تا آنکه توافقی اقتصادی برسر این کار حاصل شود.

تصویر خبر

از نظر ورزشی هم او کمکهای زیادی به رشد و پرورش باشگاه بارسلونا نمود. نونیز رئیس بارسلونا در دوره درخشش تیم رویایی  بود و زیرنظر او بود که تیم کاتالان ستاره هایی در حد و اندازه های مارادونا، لادروپ، رونالدو و ریوالدو را به خدمت گرفت و به اولین قهرمانی اش در تاریخ رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا (در می سال 1992) وبا حضور کرویف روی نیمکت مربیگری تیم دست یافت. دوران بارسا با نونیز دورانی طلایی بود و امروز همه آبی اناری ها برای از دست دادن او سوگوارند.

6363

تصویر خبر