گزارش ویژه/ گاف حاجیلو شفر را حسابی عصبانی کرد؛ استرس در دستهای مدیراجرایی استقلال

گزارش ویژه/ گاف حاجیلو شفر را حسابی عصبانی کرد؛ استرس در دستهای مدیراجرایی استقلال

سایت رسمی فوتبالی _ تصویری که می بینید، یکی از دلایل عصبانیت وینفرد شفر در بازی استقلال - السد قطر بود.

به گزارش فوتبالی، دیشب استقلال، شکست بدی از السد در خانه خورد. این شکست در بعد فنی و در داخل زمین دلایل مختلفی داشت اما یکی از اتفاق های عجیب دیشب این بود که علی اصغرحاجیلودر نوشتن نام شماره بازیکن مورد نظر شفر اشتباه کرد.

در برگه تعویض طبق قوانین، فقط شماره بازیکن نوشته می شود و حاجیلو حتی شماره نویمایر را هم نمی دانست و به جایش شماره الحاجی گرو نوشته شد.

همانطور که در تصویر کاملا مشخص است و شبکه های تلویزیونی پخش کننده بازی هم نشان دادند که محمد دانشگر و داور چهارم بازی کاملا تحت تاثیر شفر قرار گرفته اند. البته دانشگر خیلی زود توانست به خودش مسلط شود و به الحاجی گرو بگوید که قرار نیست او از زمین خارج شود.

اینکه چرا شفر درخواست تعویض دانشگر با مارکوس نویمایر را داده بود هم مورد انتقاد هواداران قرار گرفته است. خود شفر گفته بود که نویمایر به خاطر مصدومیت شرایط ادامه بازی را نداشت.

برخی می گویند گویا اصغر حاجیلو سرپرست استقلال متوجه منظور شفر نمی شود و شفر در آن لحظه با زبان انگلیسی به حاجیلو می گوید که کدام بازیکن باید تعویض شود. کسی هم نبوده صحبتهای شفر را برای حاجیلو ترجمه کند. به همین دلیل حاجیلو اشتباه برداشت می کند و شماره پیراهن الحاجی گرو را در برگه تعویض وارد می کند.

اتفاقی که شفر در آخرین لحظه متوجهش شد و عصبانیتش کنار زمین از این ناهماهنگی را نشان داد که سوژه این عکس شده است. حتما در جریان هستید که شنیده شده شفر از اینکه اصغر حاجیلو به زبان انگلیسی تسلط کافی ندارد اصلا راضی نیست و از باشگاه خواسته شخصی را به عنوان مدیر تیم انتخاب کند که زبان انگلیسی اش در سطح بالایی باشد. البته حاجیلو از بازیکنان سابق استقلال است که سالها برای این تیم زحمت کشیده و سالها دستیار و سرپرست تیم استقلال هم بوده است.

این نکته را هم نباید فراموش کرد که شماره بازیکنان در لیگ قهرمانان آسیا هم عوض شده و شاید حاجیلو به همین دلیل به اشتباه افتاده است. البته استرس زیادی هم بر بازی حاکم بود و به همین دلیل ممکن است حاجیلو به خاطر استرس بالا، دچار اشتباه محاسباتی هم شده باشد!