گزارش تمرین استقلال

گزارش تمرین استقلال

به گزارش "ورزش سه"، علیرضا منصوریان پیش از شروع تمرین حدود 15 دقیقه بازیکنانش را جمع کرد و از آنها بابت پیروزی در دربی تشکر کرد و درخواست کرد که از امروز به صورت جدی به فکر دربی باشند.

* شاید مهمترین خبر امروز تمرین استقلال حضور جابر انصاری باشد، این بازیکن بعد از مدت‌ها طی کردن دوران مصدومیت امروز به طور کامل با بازیکنان تمرین کرد و مشکلی برای دربی نخواهد داشت.

* منصوریان به شدت نگران وضعیت مصدومان استقلال است. او امروز حدود 15 دقیقه با دکتر تیم صحبت کرد و پیگیر وضعیت بازیکنان آسیب‌دیده بود.

* کاوه رضایی امروز به همراه بازیکنان اصلی به استخر و سونا نرفت و در تمام طول تمرین با آنالیزور تیم استقلال مشغول صحبت بود.  

* مهدی رحمتی و امید نورافکن تنها بازیکنانی بودند که امروز مشغول تمرین شدند و سایر بازیکنان اصلی استقلال بعد از حضور در جلسه فنی منصوریان به هتل المپیک رفتند تا به استخر و سونا بروند.

* یعقوب کریمی و امید ابراهیمی به همراه هرائر مگویان غایبان تمرین امروز آبی‌پوشان بودند اما سایر بازیکنان در تمرین حضور داشتند. 

* بازیکنان ذخیره استقلال امروز بعد از تمرینات کششی و دویدن دور زمین به فوتبال درون تیمی مشغول شدند که در اواسط این بازی مجید حسینی مدافع جوان استقلال با مصدومیت جزیی روبه‌رو شد و بعد از چند دقیقه به محل تمرین بازگشت.