باورنکردنی؛ دربی زنان بدون VAR

باورنکردنی؛ دربی زنان بدون VAR

پایگاه خبری فوتبالی- هر ساعتی که می‌گذرد خبرهای عجیب‌تری درباره دربی زنان به‌گوش می‌رسد و حالا لغو استفاده از وی‌ای‌آر داغ‌ترین آنهاست.

به گزارش فوتبالی، دربی فوتبال زنان بین استقلال و پرسپولیس که قرار است امروز از ساعت ۱۵ در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار شود، برخلاف برنامه‌ریزی‌های قبلی بدون استفاده از کمک‌داور ویدیویی (VAR) برگزار خواهد شد.

در حالی که پیش از این اعلام شده بود این مسابقه حساس با استفاده از فناوری VAR برگزار می‌شود، خبر می‌رسد که حضور عوامل اجرایی مرد در فرایند برگزاری این فناوری، مانع از استفاده از آن در دربی تهران شده است. موضوعی که در نهایت به عدم استفاده از VAR در یکی از مهم‌ترین مسابقات فصل فوتبال زنان انجامیده است.

پیش از این شنیده می‌شد وحید کاظمی و آتنا لشنی به‌عنوان عوامل VAR در این مسابقه حضور خواهند داشت، اما با منتفی شدن استفاده از این فناوری، دربی استقلال و پرسپولیس بدون کمک‌داور ویدیویی برگزار می‌شود.

به این ترتیب، دیداری که قرار بود با بهره‌گیری از یکی از مهم‌ترین ابزارهای روز داوری فوتبال برگزار شود، به دلیل عدم حضور عوامل اجرایی مرد، از این امکان بی بهره شده است. البته حضور داوران زن لایسنس دار ایرانی در رفابتهای خارج از کشور باعث شده تا دست کمیته داوران برای استفاده از داوران زن در وی ای آر بسته باشد.