خط و نشان برای استقلال؛ سردار به جای طارمی هم گل زد

خط و نشان برای استقلال؛ سردار به جای طارمی هم گل زد

پایگاه خبری فوتبالی- سردار آزمون با گلی که به العین امارات زد برای بازی ۵ آبان تیمش مقابل استقلال خط و نشان کشید.

به گزارش فوتبالی، گل سردار آزمون به العین که از مدعیان قهرمانی لیگ امارات است ارزش زیادی برای شباب الاهلی داشت و کمک کرد تا این تیم بازی بزرگ این هفته لیگ امارات را ببرد. 

سردار البته در دقیقه ۷۷ مصدوم شد و خودش به سرمربی تیم اعلام کرد که تعویضش کند اما طبق شنیده‌های فوتبالی مصدومیت او چندان جدی نیست و می‌تواند در دیدارهای آینده از جمله دیدار با استقلال در لیگ نخبگان آسیا بازی کند.

چند هفته قبل مهدی طارمی با الوصل نتوانسته بود دروازه العین را باز کند و حتی یک فرصت خوب گلزنی را هم هدر داد تا انتقادات زیادی شامل حال او شود. اما سردار به جای طارمی هم به العین گل زد و نشان داد که کم کم به روزهای اوج خودش برمی‌گردد. اتفاقی که قطعاً بهترین خبر ممکن برای امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی در آستانه جام ملت‌های آسیا خواهد بود.

استقلال ۵ آبان در حالی سومین بازی آسیایی خود را مقابل شباب الاهلی برگزار می‌کند که هر دو بازی قبلی خود را برده و باید به نوعی انتقام تراکتور را هم از یاران سردار آزمون و سعید عزت اللهی بگیرد.

البته قطعاً این بازی برای استقلالی‌ها آسان نخواهد بود اما آنها انگیزه‌های زیادی برای تقابل با شباب الاهلی دارند. جالب اینکه یاران آزمون هم مثل استقلال، الهلال و العین هر دو بازی اول خود را در لیگ قهرمانان آسیا با پیروزی پشت سر گذاشته‌اند و تقابل آنها با نماینده‌های فوتبال ایران با وجود بازیکنان ایرانی که در اختیار دارند جذابیت‌های زیادی خواهد داشت.