مروری بر تغییرات مربیان در شش فصل اخیر لیگ برتر

مروری بر تغییرات مربیان در شش فصل اخیر لیگ برتر

پایگاه خبری فوتبالی- در آستانه شروع هفته نهم لیگ برتر چهارمین تغییر در نیمکت مربیان هم انجام و عبدالله ویسی از ذوب آهن جدا شد.

به گزارش فوتبالی، در حالی که به نظر می‌رسید نیمکت تیم‌های لیگ برتری تا پیش از فیفادی از ثبات نسبی برخوردار است، اما به یکباره در دو هفته گذشته چهار تیم لیگ برتری دست به تغییر سرمربی زده و کادر فنی خود را به دست مربیان جدید سپردند.

 اولین تغییر به دلیل اختلاف بین مدیرعامل و سرمربی نساجی بود که باعث جدایی مجتبی حسینی شد، اما سه تغییر دیگر به دلیل عدم کسب نتایج مطلوب انجام شد.

به همین بهانه، در ادامه تغییرات کادر فنی تا پایان هفته هشتم طی چند فصل اخیر را مرور خواهیم کرد.

فصل گذشته تا پایان هفته هشتم تنها یک نیمکت تغییر کرد و پرسپولیس وحید هاشمیان را از کار برکنار کرد و در ادامه اوسمار ویرا را جایگزین او کرد.

در فصل بیست و چهارم رفت و آمدهای زیادی روی نیمکت‌ها صورت گرفت. اولین تیمی که مربی خود را تغییر داد، خیبر بود که رضا مهاجری را برکنار و مارکو اورلیو را به عنوان سرمربی منصوب کرد. همین مربی در هفته هشتم جای خود را به سعید دقیقی داد.
تصویر خبر جواد نکونام هم در هفته ششم از هدایت استقلال استعفا داد و سهراب بختیاری‌زاده به طور موقت سکان هدایت تیم را برعهده گرفت و یک هفته بعد، پیتسو موسیمانه به عنوان مربی دائم استقلال انتخاب شد.
محرم نویدکیا از هدایت مس رفسنجان کناره گیری‌کرد و به جای او امیرحسین پیروانی به طور موقت روی نیمکت این تیم نشست. اما عجیب‌ترین تغییر در شمس آذر صورت گرفت، جایی که سعید دقیقی از سمت خود استعفا داد تا به خیبر برود، و رضا مهاجری مربی اخراجی خیبر، سکان هدایت این تیم قزوینی را برعهده گرفت.

در لیگ بیست و سوم، تنها یک مربی کار خود را از دست داد. علیرضا منصوریان در هفته سوم از فولاد اخراج شد و خوان ایگناسیو مارتینز به جای او انتخاب شد.

تنها تغییر مربی در هشت هفته ابتدایی لیگ بیست و دوم در صنعت نفت رخ داد که فیروز کریمی به عنوان مربی جدید این تیم جای رضا پرکاس را گرفت.
تصویر خبراما در لیگ بیست و یکم، سه جابجایی در نیمکت‌ها صورت گرفت. رضا مهاجری در هفته دوم بعد از اتفاقاتی که به دلیل مشکلات مالی پدیده و اعتصاب بازیکنان این تیم رخ داد، از این تیم جدا شد و اکبر میثاقیان کارش را به عنوان مربی در این تیم شروع کرد. فولاد و عبدالله ویسی در هفته چهارم به نقطه پایان همکاری رسیدند و جواد نکونام برای بار دوم به فولاد بازگشت. تراکتور هم پس از استعفای فیروز کریمی در هفته چهارم، زوانیمیر سولدو را به عنوان مربی انتخاب کرد.
هر دو تغییر مربیان در هفته‌های ابتدایی لیگ بیستم، در دو تیم شهر تبریز صورت گرفت. در هفته پنجم دو تیم تراکتور و ماشین‌سازی به طور همزمان مربیان خود را تغییر دادند.

 منصوریان از تراکتور و وحید بیاتلو از ماشین‌سازی اخراج شدند. مسعود شجاعی به طور موقت روی نیمکت تراکتور نشست و سعید اخباری هم هدایت ماشین‌سازی را برعهده گرفت.