تعریف ویژه نکونام از بختیاری‌زاده

تعریف ویژه نکونام از بختیاری‌زاده

پایگاه خبری فوتبالی- حمایت جواد نکونام از سهراب بختیاری‌زاده از نکته‌های جالب نشست خبری پیش از بازی تراکتور و استقلال بود.
به گزارش فوتبالی، بدون شک مهمترین بازی هفته هشتم، دیدار تراکتور و استقلال در تبریز خواهد بود. دیداری که یکی از نکات مهمش، تقابل جواد نکونام با تیم سابقش است.
نکونام که برای این بازی انگیزه زیادی دارد و به دنبال تحمیل اولین شکست فصل استقلال به سهراب و شاگردانش است، در نشست خبری قبل از بازی فردا، درباره موارد مختلفی حرف زد که یکی از آنها، تقابلش با سهراب بختیاری‌زاده سرمربی این فصل استقلال است. مربی‌ای که تا اینجای فصل، عملکرد خوبی داشته و بعد از بازی با السد، حامیان بیشتری پیدا کرده است.
سرمربی تراکتور از اینکه بختیاری‌زاده به جمع مربیان لیگ اضافه شده ابراز خوشحالی کرد و گفت: " سهراب از دوستان خوب من است و واقعا خوشحالم که به جمع سرمربیان شاغل در لیگ‌ برتر اضافه شده است."
سرمربی تراکتور در ادامه صحبتهایش، به شکل ویژه از همتایش در استقلال تعریف کرد: "سهراب آدم سالمی است و حضور این نفرات به پیشرفت فوتبال ما کمک زیادی می‌کند و از این بابت خیلی خوشحال هستم."
حالا باید منتظر ماند و دید که نتیجه تقابل این دو دوست چه خواهد شد.