حریف تراکتور و استقلال، بمب منفجر می‌کند(عکس)

حریف تراکتور و استقلال، بمب منفجر می‌کند(عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- حریف استقلال و تراکتور در لیگ نخبگان آسیا، به صورت غیررسمی از خرید بزرگش، رونمایی کرد.

به گزارش فوتبالی، الشمال قطر جدیدترین تیم عربی است که قصد انفجار یک بمب نقل و انتقالاتی دارد. آنطور که فابریزیو رومانو در صفحه‌اش در شبکه ایکس خبر داده، ریاض محرز با باشگاه قطری به توافق شفاهی رسیده و پس از جدایی از الاهلی عربستان، در آستانه عقد قرارداد کوتاه‌مدت با باشگاه الشمال است.

تصویر خبر

ریاض محرز قبل از حضور در فوتبال آسیا و بازی برای الاهلی، سالها برای منچسترسیتی در لیگ جزیره بازی می‌کرد و حالا قرار است راهی تیمی شود که هفته آینده در لیگ نخبگان آسیا، با تراکتور بازی دارد.

درباره بازیکن 35ساله الجزایری بد نیست به این نکته اشاره کنیم که او سابقه بازی مقابل تیمهای ایرانی را در لیگ نخبگان آسیا دارد.

دو فصل قبل، او با الاهلی مقابل پرسپولیس قرار گرفت و در دیداری که با برتری 0-1 تیم عربستانی به پایان رسید، محرز به فرانک کسیه پاس گل داد هر چند که بازیکن الجزایری، در آن مسابقه پنالتی‌اش را خراب کرد و گندوز، دروازه‌بان وقت پرسپولیس، با یک سیو دیدنی مانع گلزنی محرز شد.

پنالتی محرز مقابل پرسپولیس

وینگر وقت الاهلی، در تساوی 2-2 مقابل استقلال هم 90 دقیقه در زمین بود هر چند که نقشی در گلهای بازی نداشت.