کارشناس قطری: استقلال از اشتباهات فردی السد استفاده کرد

کارشناس قطری: استقلال از اشتباهات فردی السد استفاده کرد

پایگاه خبری فوتبالی- کارشناس قطری ضعف خط دفاعی السد و اشتباهات فردی بازیکنان را دلیل شکست مقابل استقلال دانست.

به گزارش فوتبالی، استقلال شب گذشته در ورزشگاه بین‌المللی بصره برابر السد قرار گرفت و با سه گل از سد تیم قطری گذشت. پیش از این مسابقه، رسانه‌های قطری با نگاهی خوش‌بینانه از احتمال پیروزی پررنگ السد و شروع قدرتمند این تیم در رقابت‌های آسیایی صحبت کرده بودند.

با این حال، پس از پایان مسابقه، کارشناسان شبکه الکاس بیشتر از آنکه به عملکرد استقلال بپردازند، شکست السد را به مشکلات خط دفاعی این تیم نسبت دادند.

نبیل انور، کارشناس الکاس، با اشاره به ضعف دفاعی السد اظهار داشت: "مشکل خط دفاعی السد از ابتدای فصل با علامت سوال مواجه بود و استقلال از اشتباهات فردی بازیکنان السد استفاده کرده و به پیروزی رسید."

مشعل عبدالله، مهاجم سابق تیم ملی قطر و السد، غیبت موخیکا بهترین گلزن آسیایی این تیم، را یکی از دلایل اصلی شکست دانست و با حمایت از نماینده قطر تأکید کرد که السد می‌تواند در ادامه رقابت‌های آسیایی شرایط خود را تغییر دهد.

.