بیزاتی تایید کرد؛ بازیکنان ایرانی خودخواه هستند!

بیزاتی تایید کرد؛ بازیکنان ایرانی خودخواه هستند!

پایگاه خبری فوتبالی- مربی استقلال اعتراف تلخی انجام داد که البته برخی مربیان خارجی دیگر هم به آن صحه گذاشته بودند.

به گزارش فوتبالی، استقلال در چهارچوب هفته هفتم لیگ برتر‌ به سختی و با نتیجه یک بر صفر از سد پیکان عبور کرد اما در این مسابقه هم مهاجمان استقلال فرصت‌سوزی‌های زیادی داشتند و در برخی صحنه‌ها با خودخواهی فراوان ضربه آخر را زدند.

به طور مثال در دقایق پایانی مسابقه، استقلال صاحب یک‌ضد حمله بسیار خوب شد. علیرضا کوشکی می‌توانست با یک‌پاس ساده یاسر آسانی را در موقعیت گلزنی قرار دهد اما با خودخواهی هرچه تمام ضربه آخر را به آسمان زد. 

صالح حردانی پس از پایان دربی به عنوان کاپیتان استقلال تاکید کرده بود بازیکنان استقلال باید فداکاری بیشتری داشته باشند و حالا با گذشت زمان به هواداران استقلال ثابت شده برخی از بازیکنان این تیم خودخواه هستند و پاس نمی‌دهند و البته دود اعتراض سحرخیزان به آسانی بابت پاس ندادن توی چشم حردانی رفت.

اوزجان بیزاتی، مربی استقلال در‌ مورد خودخواهی بازیکنان در کنفرانس مطبوعاتی گفته است: “فوتبال مثل تنیس نیست و همه باید به هم کمک کنند. متاسفانه در فوتبال ایران خودخواهی و تفکر غیرتیمی وجود دارد.”

به هرجهت اگر سهراب بختیاری‌زاده سودای قهرمانی با استقلال را در سر دارد باید هرچه سریع‌تر مشکل خودخواهی بازیکنان خود را حل کند وگرنه این مساله برای استقلال در ادامه لیگ برتر گران تمام می‌شود.