پایگاه خبری فوتبالی- در هر سه بازی امشب لیگ حرفهای امارات ایرانیها گلزنی کردند.
به گزارش فوتبالی، امروز از هفته پنجم لیگ حرفهای امارات 3 بازی برگزار شد که در هر 3 بازی، بازیکنان ایرانی موفق به گلزنی شدند.
اولین گل ایرانیها را امشب مهدی قایدی به ثمر رساند. او در بازیهای قبلی ناامیدکننده ظاهر شده بود و حتی احتمال این که از ترکیب اصلی النصر خارج شود، وجود داشت اما باز هم در ترکیب اصلی قرار گرفت.

قایدی در دقیقه 61 در حالی گلزنی کرد که تیمش با یک گل از الجزیره عقب بود. در این لحظه، قایدی پس از دریافت توپ از همبازیاش، در داخل محوطه جریمه، ابتدا با یک حرک بدن عالی، مدافع روبرویش را فریب داد و سپس با یک ضربه خوب، دروازه میزبان را باز کرد. این بازی در نهایت با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
چند دقیقه بعد از گلی که قایدی در خانه الجزیره زد، سعید عزتاللهی در خانه تیم یونایتد افسی دروازه این تیم را باز کرد. در دقیقه 74 این بازی که همزمان با بازی تیم قایدی برگزار میشد، سعید عزتاللهی با ضربه پنالتی که با خطا روی سردار آزمون به دست آمده بود، دروازه یونایتد افسی را باز کرد. این بازی هم در نهایت با تساوی یک بر یک تمام شد.
در آخرین بازی امشب که حساسترین بازی هفته هم بود، العین میزبان الوصل بود. مهدی طارمی هم که به تازگی به الوصل پیوسته، از ابتدا در ترکیب تیمش قرار گرفته بود.
این بازی تا دقیقه 53 با تساوی یک بر یک دنبال میشد که در این دقیقه مهدی طارمی با ضربه سری زیبا روی ارسال سرجیو آندراده، الوصل را پیش انداخت. این اولیگ گل طارمی در تیم جدیدش بود. اما تیم میزبان در دقیقه 82 گل مساوی را زد و بازی دو بر دو به پایان رسید!
به این ترتیب، در هر 3 بازی امشب لیگ حرفهای امارات، ایرانیها گل زدند و البته نتیجه هر 3 بازی هم مساوی بود!













