پایگاه خبری فوتبالی- رییس سازمان فوتبال باشگاه استقلال اعلام کرد عراق امکان میزبانی از دیدارهای آسیایی این تیم را ندارد.
به گزارش فوتبالی، قرعهکشی مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا امروز (سهشنبه ۲۷ مرداد) برگزار شد و استقلال حریفان خود در این رقابتها را شناخت. با این حال، وضعیت محل برگزاری دیدارهای خانگی آبیپوشان همچنان مشخص نیست و دیشب هم خبر آمد که ای اف سی، انتخاب ورزشگاه را از استقلال گرفته است و خودش راسا اقدام به انتخاب کشور میزبان خواهد کرد.
سعید فتاحی، رییس سازمان فوتبال باشگاه استقلال و نماینده این باشگاه در مراسم قرعهکشی، درباره انتخاب کشور میزبان در مصاحبه ای گفته است: "متأسفانه امسال میزبانی از ایران گرفته شده و ما باید بازیهایمان را به صورت میهمان برگزار کنیم. ما شب گذشته جلسه داشتیم و امروز هم بعد از قرعهکشی مسابقات آسیا جلسه دیگری برگزار کردیم تا کشور میزبان مشخص شود."
وی ادامه داد: "عراق یک تیم داشت و امکان میزبانی همزمان وجود نداشت. ازبکستان هم شرایط مشابهی داشت. کشورهای امارات و قطر هم از روز نخست پذیرش میزبانی استقلال را نداشتند."
فتاحی در پایان گفت: "به همین دلیل تصمیمگیری درباره کشور میزبان به بعد از قرعهکشی موکول شد و انشاالله طی ساعات آینده تکلیف این موضوع مشخص خواهد شد."
فتاحی در حالی از انصراف عراق خبر داده که باشگاه استقلال امروز در بیانیهای اعلام کرده بود عراق همچنان یکی از گزینههای جدی برای میزبانی از دیدارهای این تیم در لیگ نخبگان آسیاست تا برای چندمین بار شاهد تناقض بین صحبتهای مدیران استقلال باشیم.
انصراف عراق از میزبانی استقلال در لیگ نخبگان آسیا

استقلال 











