استقلالی‌ها یاسر آسانی را به رضاییان ترجیح دادند!

استقلالی‌ها یاسر آسانی را به رضاییان ترجیح دادند!

پایگاه خبری فوتبالی- در شبی که علی تاجرنیا کنایه‌های زیادی را نثار مدیر برنامه‌های رامین رضاییان کرد، هواداران استقلال هم با تشویق شدید یاسر آسانی او را به رضاییان ترجیح دادند.

به گزارش فوتبالی، بسیاری از هواداران استقلال که روز جمعه به ورزشگاه شهر قدس رفته بودند از رامین رضاییان گلایه داشتند و می‌گفتند او تبدیل به یک بازیکن پولکی شده و نباید محبت‌های استقلال را فراموش کند.

علی تاجرنیا هم با حضور در استودیوی شبکه ۳ به مدیر برنامه‌های رضاییان کنایه زد و البته گفت این بازیکن می‌توانست با مبلغ قراردادی مناسب در استقلال بماند. جالب این که در طول بازی تیم‌های استقلال و مس شهربابک هم هواداران استقلال به شدت یاسر آسانی که با رامین رضاییان درگیر شده بود را تشویق کردند و به حمایت از ستاره آلبانیایی پرداختند.

این واکنش نشان می‌داد که استقلالی‌ها یاسر آسانی را به رامین رضاییان ترجیح دادند و البته دیگر بازیکن هم‌پست رامین یعنی صالح حردانی را هم به شدت تشویق کردند.

آسانی در ۳۰ دقیقه اول بازی با مس شهربابک چند بار با حرکات انفجاری خود نظم دفاعی حریف را بر هم زد و نشان داد که با وجود اینکه دیرتر از بقیه به تمرینات ملحق شد اما آماده‌تر از سایر همبازیان خود است. تنها نگرانی استقلال درباره آسانی، ماجرای فسخ جنجالی اوست‌ که چند روز است نقل محافل فوتبالی ایران شده است!