بلینگام: کار کردن با مورینیو برایم یک رویاست

بلینگام: کار کردن با مورینیو برایم یک رویاست

پایگاه خبری فوتبالی - جود بلینگام پس از بازگشت به تمرینات رئال مادرید، از اشتیاق بالای خود برای آغاز همکاری با ژوزه مورینیو صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، جود بلینگام، هافبک شماره ۵ رئال مادرید امروز در جریان تمرینات این تیم در گفت‌وگو با تلویزیون رئال مادرید درباره سرمربی جدید تیم گفت:

«احساس می‌کنم از همین حالا رابطه خوبی با او دارم و کار کردن با مربی‌ای مثل مورینیو یک رویا برای من است. فقط یک بار فرصت دیدن او را داشته‌ام، اما برای شناخت بیشتر او و شروع کار با او بسیار هیجان‌زده هستم.»

هافبک انگلیسی درباره شرایط تمرینات پیش‌فصل نیز توضیح داد:

«خیلی می‌دوم و با توجه به گرمای هوا، تمرینات سخت است. شرایط دشواری داریم، اما از آن لذت می‌برم. این سختی را دوست دارم.»

بلینگام که همراه تیم ملی انگلیس به مقام سوم جام جهانی ۲۰۲۶ رسید، معتقد است اکنون با تجربه و پختگی بیشتری وارد فصل جدید می‌شود:

«حالا کمی باتجربه‌تر شده‌ام و احساس می‌کنم از نظر شخصیتی نیز پخته‌تر هستم. با خریدهای جدید و حضور مربی جدید، احساس بسیار خوبی نسبت به این فصل دارم. بازی کردن برای این باشگاه افتخار بزرگی است و امیدوارم سال‌های بسیار بیشتری در رئال مادرید بمانم.»