پایگاه خبری فوتبالی- بازیکن اسبق استقلال و تیم ملی فوتبال، شب گذشته در مسیر بازگشت به منزل دچار سانحه رانندگی شد و خودروی او آسیب شدیدی دید.
به گزارش فوتبالی، سیروس دینمحمدی هنگام بازگشت به منزل با خودروی شخصی خود تصادف شدید داشت. تصاویر منتشرشده از محل حادثه نشان میدهد خودروی مگان او از بخش جلو و عقب خسارت قابل توجهی دیده است.
با وجود شدت آسیب واردشده به خودرو، گزارشهای منتشرشده از نزدیکان دینمحمدی حاکی از این است که خوشبختانه حال عمومی او خوب است و در سلامت به سر میبرد و دچار آسیب جدی نشده است.

این سانحه یک روز پس از گفتوگوی دینمحمدی درباره شرایط استقلال و وضعیتش در عرصه مربیگری رخ داده است. او در این مصاحبه درباره شرایط باشگاه محبوبش و مشکلاتی که برای ادامه فعالیت در مربیگری دارد، صحبت کرده بود.
ناگفته نماند که در این سانحه ایوب اصغرخانی هم در خودروی دینمحمدی بوده است.

استقلال 











