پایگاه خبری فوتبالی- ستاره ایران در جام جهانی 2026 دقایقی پس از تساوی با مصر از محمد صلاح عذرخواهی کرده است.
به گزارش فوتبالی، شب گذشته رامین رضاییان مهمان برنامه فوتبال برتر بود و در این برنامه تقریبا درباره همه چیز صحبت کرد. از استقلال و تیم ملی و جام جهانی گرفته تا پوشیدن لباسهای برند و ارتباطش با مردم.
برخی از حرفهای رامین حرفهایی بود که تا امروز کسی نشنیده بود. مثل چیزهایی که درباره قراردادش با استقلال گفت. او مدعی شد فصل گذشته یک قرارداد صوری با استقلال بسته است و این باشگاه به راحتی اجازه داده این قرارداد فسخ شود.
اما یکی دیگر از حرفهایی که رضاییان زد مربوط به اتفاقات بعد از بازی تیمهای ملی ایران و مصر در جام جهانی 2026 بود. مسابقهای که بعد از رد شدن گل شجاع خلیلزاده در وقتهای تلف شده با تساوی یک – یک به پایان رسید و در نهایت باعث حذف ایران از جام جهانی شد.
بعد از سوت پایان مسابقه بازیکنان و کادر فنی تیم ملی به شدت از این که گل شجاع به خاطر آفساید میلیمتری رد شد، ناراحت بودند و صحنه آهسته گل مردود را که از نمایشگرهای ورزشگاه پخش میدیدند باور نمیکردند.
رامین رضاییان به شدت از این اتفاق متاثر بود و اشک میریخت. او به عنوان بهترین بازیکن زمین هم انتخاب شده بود و در تمام زمان کوتاهی که در مصاحبه فوری بعد از بازی حرف زد کاملا منقلب و متاثر بود.
اما در این میان اتفاقی افتاده بود که رامین به دلیل ناراحتی شدید متوجه آن نشده بود. ظاهرا بعد از سوت پایان مسابقه و با احساساتی شدن رضاییان، محمد صلاح فوق ستاره تیم ملی مصر نزدیک رامین شده و او را در آغوش گرفته بود و به بهترین بازیکن زمین خسته نباشید گفته بود. اما رضاییان متوجه این ماجرا نشده بود.
رامین در این باره گفت: «تا پنج، ۱۰ روز بعد از بازی با مصر از خواب میپریدم و فکر میکردم صعود کردهایم. بعد از بازی هم آن قدر حالم بد بود که وقتی محمد صلاح به من خسته نباشید گفت، اصلاً ندیدمش. بعداً بچهها گفتند و سریع به سمت رختکن مصر رفتم و از او عذرخواهی کردم. یک پیغام هم در صفحهاش گذاشتم اما ندیده است.»













