کری‌خوانی زودهنگام شهرآبادی برای استقلال: نخواستم بیشتر از 6 گل بزنم

کری‌خوانی زودهنگام شهرآبادی برای استقلال: نخواستم بیشتر از 6 گل بزنم

پایگاه خبری فوتبالی- پوریا شهرآبادی بعد از یک نمایش رویایی، کری‌خوانی را برای استقلالی‌ها شروع کرد.

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس روز یک‌شنبه در آخرین بازی تدارکاتی خود قبل از شروع فصل جدید لیگ برتر، توانست تیم منتخب کرج را با نتیجه پرگل 11 بر صفر شکست دهد.

نیمه اول این مسابقه با نتیجه 5 بر صفر به سود قرمزهای تهران به پایان رسید. ایگور سرگیف، یاسین سلمانی، امیرحسین محمودی، علیرضا همایی‌فر و مهدی تیکدری گلزنان پرسپولیس در این نیمه بودند. در نیمه دوم این پوریا شهرآبادی مهاجم جدید قرمزها بود که آتش‌بازی تیمش را شدیدتر کرد و با 6 گل زده، بردی به یاد ماندنی را رقم زد.

البته پیروزی‌های این چنینی در بازی‌های دوستانه قبل از شروع فصل، خیلی هم عجیب و غیرمنتظره نیست اما این که یک بازیکن جوان مثل پوریا شهرآبادی در چنین بازی پرگلی 6 گل بزند، اتفاق به یادماندنی و جالبی خواهد بود.

از مصاحبه این بازیکن جوان بعد از بازی هم مشخص است که کاملا از این اتفاق خوشحال و ذوق‌زده است. او در مصاحبه با تلویزیون باشگاه پرسپولیس درباره این اتفاق گفت: «می‌توانستم بیشتر هم بزنم اما چون 6 بود، دیگر نزدم!»

استقلال