امارات گزینه اصلی میزبانی تراکتور در آسیا؛ عمان اولویت دوم

امارات گزینه اصلی میزبانی تراکتور در آسیا؛ عمان اولویت دوم

پایگاه خبری فوتبالی- دو کشور امارات و عمان گزینه‌های میزبانی تراکتور در لیگ نخبگان آسیا هستند.

به گزارش فوتبالی، با اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، دو تیم استقلال و تراکتور که نمایندگان ایران در لیگ نخبگان هستند، نمی‌توانند در ایران میزبان حریفان خود باشند. همچنین AFC با میزبانی کشور عراق از استقلال و تراکتور در لیگ نخبگان آسیا مخالفت کرد تا در پی آن باشگاه تراکتور مذاکراتی با شباب الاهلی امارات برای میزبانی انجام دهد.

باشگاه شباب الاهلی موافقت خود را با میزبانی تراکتور در ورزشگاه اختصاصی خود اعلام کرده اما باید فدراسیون امارات نظر نهایی را بدهد. در صورتی که فدراسیون امارات به هر دلیلی مخالفت کند، عمان گزینه بعدی تراکتوری‌ها برای میزبانی در لیگ نخبگان آسیا خواهد بود.

با منتفی شدن میزبانی در عراق، تنها گزینه پیش روی مدیران استقلال برای معرفی به AFC کشور عمان است، چرا که پیش از این هم به عنوان گزینه میزبانی از آن نام برده شده بود. در هر حال باید دید که استقلال گزینه دیگری را معرفی خواهد کرد یا خیر.