طرح فدراسیون برای انتقال میزبانی تیم‌های ایرانی به آسیای میانه

طرح فدراسیون برای انتقال میزبانی تیم‌های ایرانی به آسیای میانه

پایگاه خبری فوتبالی- فدراسیون فوتبال به دنبال حل مشکل میزبانی تیم‌های ایرانی در رقابت‌های قاره‌ای است.

به گزارش فوتبالی، اعلام رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر میزبانی تیم‌های ایرانی حاضر در مسابقات باشگاهی قاره (لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان ۲) در کشور ثالث، باعث شد تا باشگاه‌های استقلال و تراکتور به همراه چادرملو یا گل‌گهر، به فکر توافق با یکی از کشورهای همسایه برای برگزاری بازی‌هایشان باشند.

دراین بین باشگاه استقلال اگرچه اعتراض رسمی خودش را در این خصوص به AFC ارسال کرده اما با توجه به شرایط منطقه بعید است، اعتراض آبی‌ها نتیجه‌ای داشته باشد.

گفته می‌شود باشگاه استقلال گزینه‌هایی مانند عمان و عراق را برای این موضوع در نظر گرفته که تنها کشور عراق پاسخ درخواست باشگاه استقلال را داده است. البته ظاهرا عراقی‌ها شهر بغداد را پیشنهاد داده‌اند اما نظر باشگاه استقلال روی شهر بصره است.

علاوه براین گفته می‌شود فدراسیون فوتبال طرحی را در نظر دارد که از طریق یکی از کشورهای عضو کافا (اتحادیه فوتبال آسیای مرکزی)، میزبانی نمایندگان ایران را به آسیای میانه منتقل کند و حتی اخباری درباره احتمال برگزاری بازی‌های استقلال در کشور تاجیکستان هم منتشر شده است.

بااین حال این موضوع هنوز قطعی نشده و باید دید فدراسیون تا چد می‌تواند چنین طرحی را عملی کند و کدام کشور آسیای میانه پیشنهاد فدراسیون فوتبال را می‌پذیرد.