پایگاه خبری فوتبالی- کیک بوکسینگ جدیدترین رشتهای است که باشگاه استقلال قصد فعالیت در آن را دارد.
به گزارش فوتبالی، استقلال که از سال گذشته، وارد تیمداری در رشتههای غیرفوتبالی شده، حالا قصد دارد تیم کیک بوکسینگش را هم تشکیل دهد.
منبع این خبر، رییس فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی است که از راهاندازی لیگ برتر کیک بوکسینگ و تیمداری باشگاه استقلال در این رشته خبر داده است.
افشین هادی چگینی رییس فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی در مصاحبه خود با یک خبرگزاری، با بیان اینکه قرار است لیگ برتر کیک بوکسینگ زنان و مردان راهاندازی شود، گفت: "سال گذشته با حمایت وزیر ورزش توانستیم لیگ برتر کیک بوکسینگ در رده سنی جوانان را برگزار کنیم که دستاورد خوبی برای فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی داشت و توانستند به نتایج خوبی دست پیدا کنند. امسال نیز با برنامهریزی صورت گرفته به دنبال برگزاری لیگ برتر بزرگسالان این رشته در زنان و مردان به صورت رفت و برگشت هستیم که تا به امروز ۹ تیم از جمله باشگاه استقلال برای تیمداری در این رشته به صورت رسمی اعلام آمادگی کردند."

استقلال 











