استارت تمرین استقلال با یک غایب

استارت تمرین استقلال با یک غایب

پایگاه خبری فوتبالی- اولین تمرین استقلال برای فصل جدید، با یک غایب آغاز شد.

به گزارش فوتبالی، تمرین تیم استقلال برای فصل آبنده فوتبال باشگاهی ایران از روز گذشته در کمپ ناصر حجازی زیر نظر سهراب بختیاری‌زاده استارت خورد.

میلاد میداودی و دیگر اعضای کادرفنی تیم در این تمرین حضور داشتند و از بازیکنانی که با تیم قرارداد داشتند، تنها محمدرضا آزادی با اجازه از سرمربی تیم غایب بود که از امروز به تمرینات استقلال اضافه می‌شود.

تمرینات آبی‌ها در حالی از دیروز شروع شده که چهار بازیکن این تیم یعنی روزبه چشمی، رامین رضاییان، صالح حردانی و امیرمحمد رزاقی‌نیا تیم ملی ایران را در جام جهانی 2026 همراهی می‌کنند و غایبان اصلی استقلال در این تمرینات محسوب می‌شوند. رستم آشورماتوف و جلال ماشاریپوف هم که با تیم ملی ازبکستان، در جام جهانی حضور دارند. البته که ماشاریپوف، به دلیل مصدومیت، جام جهانی را از دست داده است.

از طرفی مدیران استقلال در تلاش هستند تا سه بازیکن خارجی این تیم یعنی یاسر آسانی، مونیر الحدادی و آنتونیو آدان هفته آینده به تمرینات آبی‌ها اضافه شوند.

با توجه به اینکه فصل آینده لیگ برتر در بازه زمانی 15 تا 20 مرداد شروع خواهد شد، استقلالی‌ها در حدود 50 روز زمان دارند تا برای فصل جدید آماده شوند.