اردوی خارجی در برنامه استقلال

اردوی خارجی در برنامه استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه استقلال به دنبال برنامه‌ریزی برای اردوی پیش فصل آبی‌ها است.

به گزارش فوتبالی، تمرینات فصل جدید استقلال از امروز آغاز شد و این در حالی است که مدیران باشگاه در تلاش هستند تا سه بازیکن خارجی این تیم که درگیر بازی‌های ملی در جام جهانی نیستند یعنی مونیر الحدادی، یاسر آسانی و آنتونیو آدان در هفته آینده به تمرینات اضافه شوند.

در راستای برنامه‌های آماده‌سازی استقلال برای فصل جدید، این باشگاه قصد دارد اردویی را برای شاگردان بختیاری‌زاده ترتیب بدهد.

برخلاف شایعاتی که مدتی قبل مطرح شد، باشگاه استقلال هر دو گزینه اردوی خارجی و اردوی داخلی را در برنامه خود دارد، بااینحال قطعی شدن این موارد بستگی به تصمیماتی است که قرار است در هفته پیش رو گرفته شود.

براین اساس، قرار است در هفته آینده جلسه هیات مدیره و همچنین مدیریت با سرمربی تیم برگزار شود تا با در نظر گرفتن همه جوانب، در مورد برپایی اردوی پیش فصل آبی‌ها تصمیم گیری شود.