مدیرعامل صنعت نفت آبادان: امیدوارم سهمیه صعود به لیگ ۲.۵ تیم شود

مدیرعامل صنعت نفت آبادان: امیدوارم سهمیه صعود به لیگ ۲.۵ تیم شود

پایگاه خبری فوتبالی- حسین خبیری مدیرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان، در حاشیه دیدار این تیم مقابل فرد البرز به حواشی ایجادشده پیرامون سیروس پورموسوی واکنش نشان داد و تأکید کرد که اختلافی میان او و سرمربی صنعت نفت وجود ندارد.

به گزارش فوتبالی، خبیری در این باره گفت: «اتفاقات هفته گذشته تقصیر آقای پورموسوی نبود. ایشان هرگز نگفتند که من و فراز کمالوند در حال دور زدن او هستیم، بلکه نام مدیرعامل سابق باشگاه را مطرح کردند. ضمن اینکه من هم در آن مقطع مدیرعامل نبودم.»

خبیری ادامه داد: «پورموسوی هم هیچ اسمی از شخص خاصی نیاورد، بنابراین تمام این مسائل ناشی از سوءتفاهم است. تأکید می‌کنم که من و سیروس پورموسوی یک هدف مشترک داریم و آن هم صعود صنعت نفت آبادان به لیگ برتر است.»

مدیرعامل صنعت نفت آبادان همچنین درباره پیشنهاد این باشگاه به سازمان لیگ گفت: «درخواستی را به سازمان لیگ ارائه کرده‌ایم که سهمیه صعود و سقوط از دو تیم به دو و نیم سهمیه افزایش پیدا کند. فارغ از اینکه اکنون در رده سوم جدول قرار داریم، این سهمیه نیمه می‌تواند امید را از تیم سوم جدول لیگ یک نگیرد و در عین حال خیال تیم شانزدهم لیگ برتر را نیز از بابت سقوط راحت نکند. به اعتقاد ما این فرمول، رقابت را تا هفته‌های پایانی جذاب‌تر و عادلانه‌تر نگه می‌دارد.»

در پایان، سیروس پورموسوی نیز در نشست خبری پس از مسابقه از حمایت‌های حسین خبیری قدردانی کرد و گفت: «از آقای خبیری بابت حمایت‌هایشان تشکر می‌کنم و امیدوارم بتوانم پاسخ این اعتماد را بدهم و در پایان فصل، صنعت نفت آبادان را به لیگ برتر فوتبال ایران برسانیم.»