گزارش ویژه/ 50 سالگی اسطوره محبوب آبی‌ها؛ فرهاد و میلیون‌ها هوادار مجنون!

گزارش ویژه/ 50 سالگی اسطوره محبوب آبی‌ها؛ فرهاد و میلیون‌ها هوادار مجنون!

پایگاه خبری فوتبالی- بازیکن پرافتخار و افسانه‌ای باشگاه استقلال تهران به مرز 50 سالگی رسید.
به گزارش فوتبالی، فرهاد مجیدی یکی از محبوب‌ترین ستاره‌های فوتبال ایران و به ویژه استقلال، تولد پنجاه سالگی خود را جشن می‌گیرد. او که پله‌های ترقی را به معنای واقعی کلمه چند تا یکی برداشت خیلی زود توانست برای خود نامی در بین ستاره‌های مطرح زمان خود دست و پا کند. 
پیشرفت فرهاد در تیم‌های پایه و به ویژه بزرگسالان بهمن آنچنان سریع و چشمگیر بود که تمام باشگاه‌های بزرگ و مطرح خواهان جذب او شدند. بهمن کرج بیش از سه فصل نتوانست او را حفظ کند و در مقابل پیشنهادهای وسوسه‌انگیز رقبا تسلیم شد تا این بازیکن جوان به تیم محبوبش بپیوندد و پیراهن استقلال را بر تن کند. 
فرهاد بیست ساله بود که به عنوان یکی از بمب‌های نقل و انتقالاتی علی فتح‌الله‌زاده جذب استقلال شد و از همان روزهای اول حضورش، محبوبیت خاصی روی سکوها پیدا کرد. مهاجم جوانی که با گلز‌نی‌های پرشمار خود بارها سکوهای آزادی را غرق در شادی کرد و به مرز انفجار رساند. 
تصویر خبر
مجیدی در روزهای اوج جوانی، حاشیه‌های زیادی داشت و یک بار هم به همین علت با محرومیتی نسبتاً طولانی مواجه شد اما عملکرد فرهاد مجیدی در استقلال همواره مثبت ارزیابی شده و کمتر دوره‌ای را می‌توان به خاطر آورد که این مهاجم عملکرد ضعیفی داشته است.
عملکرد فوق‌العاده فرهاد مجیدی در میدان رابطه مستقیمی با محبوبیت او روی سکوها داشت. بازیکنی که اگرچه در چند دربی اول چندان موفق نبود و نتوانست دستاورد خاصی داشته باشد، اما درخشش خیره کننده او در مقابل پرسپولیس از دربی 69 آغاز شد. گل دقیقه 90 او به علیرضا حقیقی، این بازی را به یکی از ماندگارترین صحنه‌های تاریخ شهرآورد برای هواداران استقلال تبدیل کرد و زمینه ساز چهار برد متوالی در برابر پرسپولیس شد. فرهاد در دربی همیشه مهاجمی خطرناک بود و چهار بار توانست تور دروازه پرسپولیس را به لرزه درآورد. هر گل او در شهرآورد به منزله فتح دروازه‌های قلب هواداران بود. 
تصویر خبر


فرهاد مجیدی چه در دوران بازی و چه مربیگری، چهار بار استقلال را ترک کرد. اولین جدایی‌اش ناخواسته بود؛ او پس از حواشی مربوط به بازی برابر فجرسپاسی در سال 1378 با محرومیتی سنگین مواجه شد و به همین خاطر فوتبال ایران را ترک کرد و راهی راپید وین اتریش شد، اما پس از پایان محرومیتش باز به استقلال بازگشت.
جدایی فرهاد مجیدی در دومین مقطع به دلیل پیشنهاد مالی بسیار خوب الوصل اتفاق افتاد. با جدایی مجیدی، پول بسیار خوبی نصیب استقلال شد. رابطه مجیدی و سکوها در امارات هم بسیار خوب بود و بسیار محبوب هواداران اماراتی شد. یکی از رسانه‌های اماراتی در گزارشی اعلام کرده بود حضور مجیدی باعث افزایش هواداران الوصل شده بود.
تصویر خبر
سومین جدایی فرهاد، اما برای استقلال بسیار گران تمام شد و تا اندازه‌ای باعث شد تا هواداران نسبت به این تصمیم فرهاد مجیدی دلخور باشند. در نیم فصل لیگ برتر یازدهم، مجیدی اعلام کرد به دلیل مشکلات خانوادگی دیگر قادر به حضور در استقلال نیست و این تیم را ترک کرد. 
استقلال در آن مقطع پیشتاز قاطع مسابقات بود اما با رفتن مجیدی، این تیم قافیه را به سپاهان باخت و در فصلی که تصور می‌شد تیم پرویز مظلومی به راحتی قهرمان خواهد شد، سرانجام دستش از جام کوتاه ماند. بسیاری فرهاد مجیدی را مقصر از دست رفتن عنوان قهرمانی استقلال در آن فصل می‌دانند زیرا فرهاد در آن فصل بسیار آماده بود و با درخشش خود می‌توانست یک قهرمانی دیگر به کلکسیون افتخارات خود و باشگاه محبوبش اضافه کند.
تصویر خبر

اما آخرین جدایی او در زمان مربیگری استقلال بود. فرهاد مجیدی که با فتح تمامی رکوردها و آمارهای فوق العاده توانسته بود بدون شکست قهرمان لیگ برتر شود و جام طلایی را به دست آورد، برای ادامه حرفه مربیگری تصمیم گرفت در فوتبال امارات حضور یابد. باشگاه استقلال هم با جدایی مربی تاریخ‌ساز و البته محبوب خود موافقت کرد.
اما به چه دلیل فرهاد مجیدی تا این اندازه در نزد هواداران محبوب است و با وجود اینکه چند بار در مقاطع حساس استقلال را ترک کرده، هنوز هم روی سکوها نام او را فریاد می‌زنند و به شدت محبوب هواداران میلیونی استقلال است؟ 
پاسخ این سوال را می‌توان در جاه‌طلبی و عملکرد فنی چشمگیر او جست و جو کرد. کسی که همواره در استقلال درخشید و در تمام بازی‌ها با جان و دل برای تیمش تلاش می‌کرد. درخشش او در دربی تهران همواره کابوس مدافعان و دروازه‌بان حریف بود و همین مساله باعث می‌شد تا رابطه او و هواداران بیش از پیش گرم و صمیمی باشد.
تصویر خبرفرهاد مجیدی، چه در دوران بازی و به ویژه در دوران مربیگری‌اش، همیشه جاه طلب بوده و سقف آرزوهایش همواره بالاتر از بهانه‌جویی های سطحی بوده است. او همواره سخت تلاش کرد و بعید است در عرصه مربیگری هم به همین اندازه قانع باشد. 
آرزو و هدف او درخشش روی نیمکت تیم‌های مطرح فوتبال آسیاست و با توجه به شخصیتی که از خود نشان داده، بعید است به سادگی تسلیم شود.
 هوادار هم همیشه شیفته چنین شخصیتی بوده، کسی که باختن را دوست ندارد و این مساله را با جمله معروف خود بیان کرد: «من به اینها نمی‌بازم!»

گزارش از احمد تقی‌زاده/ پایگاه خبری فوتبالی