رسمی؛ بازگشت ماتزاری به فوتبال اروپا

رسمی؛ بازگشت ماتزاری به فوتبال اروپا

پایگاه خبری فوتبالی- والتر ماتزاری هدایت ایراکلیس را در لیگ یونان برعهده گرفت.

به گزارش فوتبالی، باشگاه ایراکلیس طی هفته‌های اخیر بارها با والتر ماتزاری بر سر میز مذاکره نشسته و سرمربی ایتالیایی، درنهایت امروز پیشنهاد این تیم یونانی را پذیرفت و حالا رسما به‌عنوان سرمربی ایراکلیس معرفی شد. ماتزاری در دو مقطع متفاوت، گزینه اول استقلال بود و البته که قبل از استقلال، اخباری درباره مذاکره پرسپولیس با این مربی هم مطرح شده بود اما والتر هر بار بنا به دلایلی از حضور در ایران عقب‌نشینی کرد و حالا تصمیم گرفته با ایراکلیس به مربیگری برگردد.

ماتزاری زمانی که همه هواداران استقلال و خبرنگاران ایتالیایی تصور می‌کردند حضور او در ایران قطعی است، دست رد به سینه استقلال زد و آبی‌ها برای همین مجبور شدند سراغ ریکاردو ساپینتو بروند. البته ساپینتو پیش از آغاز جنگ در صدر جدول لیگ بیست‌وپنجم قرار داشت.

ماتزاری پس از مدتی دوری از فوتبال، حالا با باشگاه یونانی برگشته و باید دید چه عملکردی را از خود به‌جا می‌گذارد. گفتنی است ماتزاری فصل آینده باید برابر مهدی طارمی هم قرار بگیرد و احتمالا سرمربی ایتالیایی از الان خوب می‌داند که مهدی طارمی تا چه اندازه بازیکن خطرناکی است.