گزارش ویژه/ شک نکنید لیگ برتر بیست و پنجم نیمه کاره به پایان می‌رسد!

گزارش ویژه/ شک نکنید لیگ برتر بیست و پنجم نیمه کاره به پایان می‌رسد!

پایگاه خبری فوتبالی- روز به روز شرایط برای از سرگیری مسابقات بیست و پنجمین دوره لیگ برتر سخت‌تر می‌شود.

به گزارش فوتبالی، بعد از شروع جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران، مسابقات لیگ برتر از روز نهم اسفندماه به حالت تعلیق درآمد و بازی‌های باقی‌مانده برگزار نشد. هرچند که در اوایل فروردین‌ماه، فدراسیون فوتبال به‌همراه سازمان لیگ تصمیم گرفت تا بازی‌های باقی‌مانده این لیگ را برگزار کند اما این تصمیم با مخالفت 14 باشگاه روبه‌رو شد. 

سرانجام با برگزاری چندین جلسه، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ تصمیم گرفتند تا ادامه لیگ بیست و پنجم به بعد از مسابقات جام جهانی موکول شود. هرچند که از همان زمانی که این ادعا مطرح شد روشن بود که بسیار بعید است با پایان کار تیم ملی در رقابت‌های جام جهانی ادامه مسابقات لیگ بیست و پنجم برگزار شود. 

تصویر خبر

اما حالا با چند دلیل محکم می‌توان مدعی شد که برگزاری ادامه مسابقات لیگ بیست و پنجم امکان‌پذیر نیست. فیفا به همه کشورها اعلام کرد که حق برگزاری هیچ مسابقاتی را در خلال برگزاری رقابت‌های جام جهانی ندارند. بنابراین فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ نمی‌توانند با پایان کار تیم ملی در جام جهانی مسابقات لیگ بیست و پنجم را برگزار کنند چون با قانون فیفا مغایرت دارد.

 ضمن اینکه با استناد به یکی از قوانین دیگر فیفا، با پایان فینال جام جهانی، همه بازیکنان باید تا 2 هفته استراحت کنند و به عبارتی در هیچ رقابتی نباید شرکت کنند. این قانون فیفا برای حفاظت از سلامتی بازیکنان درنظر گرفته شده است. 

تصویر خبر

علاوه بر این دو دستورالعمل فیفا، مدت زمان قرارداد اکثر بازیکنان لیگ برتری تا پایان خردادماه است. بنابراین اگر قرار باشد که ادامه مسابقات لیگ بیست و پنجم بعد از جام جهانی و حتی اواسط مردادماه هم برگزار شود ممکن است بازیکنان با استناد به قراردادشان دیگر حاضر به انجام بازی نشوند و البته از نظر قانونی هم حق دارند.

ضمن اینکه مهدی تاج هم نتوانست از کنفدراسیون فوتبال آسیا برای اعلام نمایندگان ایران در مسابقات لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان مهلت بگیرد و طبق دستورالعمل قبلی، فدارسیون فوتبال موظف است تا دهم خرداد ماه نمایندگان خود را معرفی کند. 

بنابراین تا روز دهم خردادماه تکلیف نمایندگان ایران برای شرکت در فصل بعدی مسابقات لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا دو هم معرفی می‌شود و طبق گفته‌های مسئولان، تیم‌های استقلال، تراکتور راهی لیگ نخبگان و سپاهان هم رهسپار لیگ قهرمانان آسیا دو می‌شود.

تصویر خبر

پس از این لحاظ هم برای بسیاری از تیم‌هایی که شانس کسب سهمیه آسیایی داشتند هم منطقی نیست که در ادامه مسابقات لیگ بیست و پنجم شرکت کنند چون تکلیف نمایندگان مشخص شده است.

حتی اگر با وجود همه این موانع مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ بخواهند ادامه لیگ بیست و پنجم را برگزار کنند، از اواسط مردادماه تا اولین فیفادی بعد از مسابقات جام جهانی، حداکثر 50 روز زمان دارند که هشت هفته باقی مانده لیگ بیست و پنجم را برگزار کنند که تقریبا امری نشدنی است.