پایگاه خبری فوتبالی - ژوزه مورینیو، سرمربی سرشناس پرتغالی، در آخرین نشست خبری خود در فصل جاری با بنفیکا، گمانهزنیها درباره آینده حرفهایاش، بهویژه احتمال بازگشت به رئال مادرید را داغتر کرد.
به گزارش فوتبالی ، مورینیو با وجود داشتن قراردادی یک ساله دیگر با بنفیکا و دریافت پیشنهاد تمدید از سوی این باشگاه، از پاسخ قطعی درباره ماندنش طفره رفت و اعلام کرد که فعلاً تمرکزش بر روی مسائل جاری است.
او در حالی که ادعا کرد ۹۹ درصد احتمال ماندنش در بنفیکا وجود دارد، اما اذعان کرد که هیچ تماسی از سوی رئال مادرید دریافت نکرده است. با این حال، مورینیو این احتمال را رد نکرد که ممکن است اتفاقاتی در حال رخ دادن باشد و بین مدیر برنامههایش، خورخه مندز، و مدیران باشگاه بنفیکا و رئال مادرید، رایزنیهایی صورت گرفته باشد. او تأکید کرد که نه قراردادی امضا کرده و نه گفتوگوی مستقیمی با سران رئال مادرید داشته است.
مورینیو همچنین بیان کرد که تصمیم نهایی به ماهیت پیشنهادات بستگی دارد و صرفاً مسائل مالی مطرح نیست، بلکه انتظارات و مدل کاری طرف مقابل برای او اهمیت دارد. او ابراز داشت که به زمان برای تحلیل و تصمیمگیری نیاز دارد و احساسات عمیق خود نسبت به باشگاه بنفیکا را پنهان نمیکند. در نهایت، مورینیو با ابراز امیدواری برای پیروزی رئال مادرید در بازی بعدیشان، همچنان سکوت خود را در قبال آینده حفظ کرد.

رئال مادرید 











