پایگاه خبری فوتبالی- مسعود جوما بابت دریافت مطالبات خود از باشگاه استقلال شکایت کرد.
به گزارش فوتبالی، زمانی که پیتسو موسیمانه سکان هدایت استقلال را در اختیار داشت پس از بررسیهای لازم، تصمیم گرفت دستور جذب مسعود جوما را صادر کند. جوما از همان ابتدا نشان داد بازیکن باکیفیتی نیست و هواداران استقلال بهشدت نسبت به عملکرد این بازیکن اعتراض داشتند.
جوما البته با پیراهن استقلال سه گل برای آبیهای تهران بهثمر رساند اما آنقدر در مجموع بد بود که سه گل اصلا به چشم نیامد. حالا طبق آخرین اخبار، مسعود جوما از باشگاه استقلال بابت مطالبات خود شکایت کرده است. ظاهرا جوما 28 هزار دلار از آبیها طلب دارد و برای دریافت این مبلغ، رسما علیه استقلال شکایت کرده است.
جوما اولین بازیکنی نیست که بابت مطالبات خود از باشگاه استقلال شکایت میکند و طی سالهای اخیر منتظر محمد، کوین یامگا، موسیمانه و... از آبیهای تهران شکایت کردهاند.

استقلال 











