پلیگاه خبری فوتبالی - وینیسیوس جونیور پس از شکست تلخ برابر بارسلونا با رفتاری شایسته، قهرمانی رقیب را تبریک گفت.
به گزارش فوتبالی، رئال مادرید یکشنبه شب شرایط دشواری را در ورزشگاه اسپاتیفای نیوکمپ تجربه کرد. هواداران سفیدپوش امیدوار بودند تیم محبوبشان علیرغم اتفاقات باورنکردنی روزهای اخیر، برابر بارسلونا به پیروزی برسد تا مانع از جشن قهرمانی رقیب سنتی در این دیدار حساس شود، اما این مهم محقق نشد.
دو گل مارکوس رشفورد و فران تورس در نیمه اول برای بارسلونا کافی بود تا رئال مادرید شکست تلخی را برابر هواداران پرشور کاتالان تجربه کند و بار دیگر در کسب پیروزی برابر این حریف دیرینه در خانه آنها ناکام بماند. این شکست همچنین باعث شد که رئال این فصل را بدون هیچ جامی به پایان برساند؛ ضربهای بزرگ به پروژه ورزشی باشگاه اسپانیایی.
در این بازی، وینیسیوس جونیور در غیاب دنی کارواخال و فدریکو والورده، بازوبند کاپیتانی رئال مادرید را بر بازو بست. اما آنچه پس از سوت پایان مسابقه از او دید، رفتاری بود که شاید کمتر کسی انتظارش را داشت؛ حرکتی که تحسین گستردهای را به همراه داشت و بسیاری این ستاره برزیلی را شایسته جایگاه کاپیتانی تیم دانستند.
وینی پس از پایان بازی به سراغ تقریباً تمامی بازیکنان بارسلونا و همچنین هانسی فلیک، سرمربی آبیواناریها، رفت. او با آنها دست داد و به عنوان کاپیتان رئال مادرید، قهرمانی آنها در رقابتهای این فصل لالیگا را تبریک گفت. این رفتار نشان داد که وینیسیوس علیرغم برخی حواشی و رفتارهایی که انتقادهای زیادی به دنبال داشته، از شأن و جایگاه کاپیتان رئال مادرید آگاه است و شایستگی بستن بازوبند این تیم را دارد.

رئال مادرید 












