پیامک اعتراضی بازیکنان خیبر به رحمتی!

پیامک اعتراضی بازیکنان خیبر به رحمتی!

پایگاه خبری فوتبالی- بازیکنان خیبر اعتراضشان به شرایط تیمشان را به صورت پیامکی به مالک و سرمربی تیمشان نشان دادند.

به گزارش فوتبالی، خیبر خرم‌آباد که در نیم فصل اول توانسته بود نتایج خوبی به دست بیاورد، نیم فصل دوم شرایط چندان مساعدی نداشت و در جدول کنونی لیگ برتر با ۲۹ امتیاز در رده نهم جای گرفته است.

اما این تیم خصوصی فوتبال ایران از ابتدای فصل درگیر مشکلات مالی بوده و نتایج خوب این تیم در سایه بی‌پولی به دست آمده است. شاگردان سید مهدی رحمتی جزو تیم‌هایی بوده‌اند که کمترین دریافتی میان تیم‌های لیگ برتری داشته‌اند و میزان پرداختی آن‌ها به بازیکنان متغیر اما در حدود میانگین ۳۵ درصد بوده است.

همین موضوع باعث شد تا خیبر پس از جنگ جزو تیم‌هایی باشد که ترجیح می‌دهد لیگ ادامه پیدا نکند و جالب اینکه در دوران جنگ هم هیچ پرداختی به اعضای تیم خود نداشته است.

در همین راستا طبق اطلاعاتی که به خبرنگار "فوتبالی" رسیده، بازیکنان این تیم پیامک مشترکی به مسعود عبدی مالک خیبر و سید مهدی رحمتی سرمربی این تیم ارسال کرده‌اند و بابت پرداختی‌های خود گلایه داشته‌اند.

البته پیامک خیبری‌ها بی‌پاسخ مانده و باید دید واکنش بازیکنان در روزهای آتی چه خواهد بود و خیبر می‌تواند نفرات مدنظر رحمتی برای فصل بعدی را حفظ کند یا نه.