انریکه: من هم اندازه بازیکنان خسته شدم

519 بازدید
سایز فونت
0
4
لوگو فوتبالی
دسترسی سریع و آسان با نصب فوتبالی نصب فوتبالی

پایگاه خبری فوتبالی- لوئیس انریکه از جذابیت دیدار پاری‌سن‌ژرمن مقابل بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا ابراز شگفتی کرد. 

به گزارش فوتبالی، پاری‌سن‌ژرمن و بایرن مونیخ در مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان نمایشی استثنایی از خود برجای گذاشتند این دیدار که در ورزشگاه پارک دو پرنس برگزار شد ۹ گل داشت که ۵ گل سهم پاریس میزبان بود و ۴ گل هم سهم بایرن مهمان. با وجود پیروزی ۵ بر 4 پاری‌سن‌ژرمن، تکلیف صعود به دیدار برگشت هفته آینده در مونیخ کشیده شد.

انریکه پس از بازی در گفت‌وگویی تلویزیونی گفت:«باید بگویم من هم مثل بازیکنانی که در زمین دویدند، برای مدیریت این مسابقه واقعاً خسته شدم.» 

او افزود:«با اینکه ۱۵ سال است مربیگری می‌کنم، در تمام دوران مربیگری‌ام، هرگز چنین بازی‌ای را تجربه نکرده بودم.» سرمربی اسپانیایی ادامه داد:«از بازیکنان و هواداران بابت این مسابقه زیبا تشکر می‌کنم. این یک بازی جادویی و مرجع بود.»

او درباره بازی برگشت در هفته آینده نیز گفت:«اول باید استراحت کنیم و بعد به بازی برگشت فکر کنیم؛ هر چیزی در زمان خودش.»

انریکه درباره انتظاراتش از آن بازی اضافه کرد:«اما انتظار دارم آن بازی هم مثل دیداری که امروز دیدیم، هیجان‌انگیز و جذاب باشد، چون درباره بایرن مونیخ و پاری‌سن‌ژرمن صحبت می‌کنیم؛ هر دو تیم برای رسیدن به فینال تلاش می‌کنند.»

او در مورد رویارویی با بایرن و قدرت این تیم افزود:«بازی سختی بود و بازی برگشت هم همینطور خواهد بود. باید از آن لذت برد و باید بدانید که این تنها سومین بازی‌ای است که آنها در تمام فصل باخته اند.»

انریکه سپس درباره مصدومیت اشرف حکیمی و آسیب‌دیدگی جزئی سافونوف گفت:«فکر می‌کنم هر دو گرفتگی عضلات باشد. در این سطح از شدت، طبیعی است. امیدوارم برای حکیمی فقط گرفتگی شدید باشد، نه چیز دیگری.»

جدیدترین خبرهای فوتبالی رو با ما بخونید.

آخرین اخبار فوتبالی
آخرین اخبار فوتبالی
z