حمله حجت کریمی به نظری‌جویباری؛ 40-50 روز گم شده بود!

354 بازدید
سایز فونت
1
1
لوگو فوتبالی
دسترسی سریع و آسان با نصب فوتبالی نصب فوتبالی

پایگاه خبری فوتبالی- حجت کریمی در تازه‌ترین صحبت‌های خود حمله شدیدی به نظری‌جویباری کرده است!

به گزارش فوتبالی، حجت کریمی که هم‌اکنون عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال است در تازه‌ترین صحبت‌های خود روی آنتن زنده تلویزیون حسابی به نظری‌جویباری حمله کرد و عملکرد او و دیگر مدیران کنونی استقلال را زیر سوال برد. 

حجت کریمی در صحبت‌های جنجالی خود مدعی شده که نظری‌جویباری دو هفته بعد از اینکه با ساپینتو قرارداد امضا کرده به باشگاه شخصی او رفته و با اظهار پشیمانی گفته است که ای کاش قبل از جذب مجدد ساپینتو با وی مشورت می‌کرده است. 

عضور هیات رییسه فدراسیون فوتبال ایران در بخش دیگری از اظهارات خود گفت که ارزش ساپینتو تنها 200 هزار دلار بود اما مدیران فعلی استقلال با او قرارداد میلیون دلاری امضا کردند. حتی حجت کریمی مدعی شد که هدف ساپینتو از حضور در ایران به جیب زدن 5 میلیون دلار از طریق واسطه‌گری در جذب بازیکن بوده است! 

حجت کریمی همچنین حمله شدید‌اللحنی به نظری‌جویباری داشت و گفت که " ایشان 40-50 روز گم شده بودند و هیچ خبری از آقای جویباری نبود اما گویا امروز سر و کله‌اش پیدا شده و در جلسه هیات مدیره استقلال شرکت کرده است."

عملکرد هیات مدیره فعلی استقلال قابل قبول نبوده و باتوجه به اقداماتی که در طول چند ماه اخیر صورت گرفته باید اذعان داشت که مدیران این باشگاه نتوانستند انتظارات را برآورده کنند. علی‌الخصوص در ماجرای سیدورف که حتی حجت کریمی هم به آن اشاره کرد و گفت که چرا با او قرارداد 250 هزار دلاری امضا شده و آیا پیشکسوتان باشگاه استقلال نمی‌توانستند بهتر از سیدورف مشاوره بدهند؟

حالا باید منتظر بمانیم و ببینیم آیا باشگاه استقلال موضع رسمی نسبت به این صحبت‌های حجت کریمی نشان می‌دهد یا که مدیران فعلی این باشگاه همچنان سعی می‌کنند در سکوت به کار خود ادامه بدهند.

جدیدترین خبرهای فوتبالی رو با ما بخونید.

آخرین اخبار فوتبالی
آخرین اخبار فوتبالی
z