پایان خط برای گارناچو در چلسی؛ آبی‌ها به دنبال فروش ۳۵ میلیون پوندی

65 بازدید
سایز فونت
0
1
لوگو فوتبالی
دسترسی سریع و آسان با نصب فوتبالی نصب فوتبالی

پایگاه خبری فوتبالی- به گزارش اسکای اسپورتس، باشگاه چلسی تصمیم گرفته است به همکاری با الخاندرو گارناچو، وینگر آرژانتینی خود، در پایان فصل جاری پایان دهد.

به گزارش فوتبالی، اعضای بخش ورزشی باشگاه از عملکرد و خروجی کلی این بازیکن ۲۱ ساله رضایت ندارند و در حال ارزیابی نهایی آینده او هستند.

گارناچو که در تابستان ۲۰۲۴ با مبلغ ۴۰ میلیون پوند از منچستریونایتد به استمفوردبریج پیوسته بود، این فصل در ۲۸ بازی برای آبی‌ها (در تمام رقابت‌ها) تنها ۴ گل و ۳ پاس گل ثبت کرده است. او در لیگ برتر نیز آمار ضعیفی داشته و تنها ۱ گل در ۲۲ بازی به ثمر رسانده است. این آمار ناامیدکننده، باعث شده است مدیران باشگاه به فروش او فکر کنند.

باشگاه لندنی انتظار دارد پیشنهادهایی در حدود ۳۵ میلیون پوند را برای فروش این بازیکن بپذیرد. در حالی که تیم‌های نیمه پایین جدول لیگ برتر و باشگاه‌های سری‌آ به صورت قرضی به دنبال جذب او هستند، در حال حاضر هیچ درخواست قطعی دائمی برای او وجود ندارد. در این میان، باشگاه‌های لیگ حرفه‌ای عربستان نیز به شدت به جذب این استعداد آرژانتینی علاقه نشان داده‌اند و او را به عنوان یک سرمایه‌گذاری آینده‌دار می‌بینند. انتظار می‌رود تصمیم نهایی درباره آینده گارناچو در هفته‌های آینده اتخاذ شود.

جدیدترین خبرهای فوتبالی رو با ما بخونید.

آخرین اخبار فوتبالی
آخرین اخبار فوتبالی
z