پایگاه خبری فوتبالی - ناتینگهام فارست با نمایشی خیرهکننده در زمین ساندرلند، یکی از قاطعترین بردهای فصل لیگ برتر را رقم زد و با پیروزی پنج بر صفر، نفس راحتی در کورس بقا کشید.
به گزارش فوتبالی، این دیدار که دیشب در ورزشگاه خانگی ساندرلند برگزار شد، با برتری مطلق شاگردان ویتور پریرا همراه بود و حالا فارست را هشت امتیاز بالاتر از منطقه سقوط، و بالاتر از دو تیم لندنی تاتنهام هاتسپر و وستهام یونایتد قرار داده است.
بازی از همان نیمه نخست عملا یکطرفه شد. در دقیقه هفدهم، روی یک ارسال به محوطه جریمه، تری هیوم در تلاش برای دفع توپ، به اشتباه دروازه خودی را باز کرد و گل نخست به سود ناتینگهام فارست ثبت شد.
تنها چند دقیقه بعد، کریس وود روی اشتباه دروازهبان ساندرلند توپ را ربود و با ضربهای دقیق گل دوم را به ثمر رساند. سه دقیقه بعد مورگان گیبز وایت با شوتی محکم سومین گل را زد و در دقیقه سیوهفتم، ایگور ژسوس با والی تماشایی چهارمین گل را وارد دروازه میزبان کرد تا فارست در کمتر از بیست دقیقه، چهار بار ساندرلند را تنبیه کند.
در نیمه دوم، ساندرلند تلاش کرد اختلاف را کاهش دهد و حتی یک بار توسط دنیل بالارد به گل رسید، اما این گل پس از بازبینی ویدئویی به دلیل خطای نوردی موکیله روی ماتس سلز مردود اعلام شد.
در ادامه، ناتینگهام فارست با مدیریت هوشمندانه بازی، اجازه خلق موقعیت جدی به حریف نداد و در وقتهای تلفشده، الیوت اندرسون روی یک ضدحمله سریع، گل پنجم را زد تا شبی کابوسوار برای ساندرلند کامل شود.
این پیروزی، ناتینگهام فارست را سیونه امیازی کرد و آنها را هشت امتیاز بالاتر از تیمهای حاضر در منطقه سقوط قرار داد؛ در حالی که تنها چهار بازی تا پایان فصل باقی مانده است.












