ابراهیم تهامی: انگار در استان خوزستان مُرده‌ام!

9,931 بازدید
سایز فونت
7
60
لوگو فوتبالی
دسترسی سریع و آسان با نصب فوتبالی نصب فوتبالی

پایگاه خبری فوتبالی- ملی‌پوش سابق فوتبال ایران، پس از سکته مغزی و فلج شدن نیمه راست بدنش، از بی‌توجهی جامعه فوتبال و مسئولان استانی به شدت گلایه کرد.

به گزارش فوتبالی، ابراهیم تهامی، ستاره سابق فوتبال ایران، که اواخر سال ۱۴۰۴ دچار سکته مغزی شد و اکنون با مشکل فلج نیمه راست بدن و نیاز به کمک اطرافیان برای راه رفتن روبروست، از سکوت جامعه فوتبال و مسئولان نسبت به وضعیت خود انتقاد کرد.

تهامی در گفت‌وگویی، جزئیات لحظات سکته و انتقالش به بیمارستان شهید بهشتی آبادان را شرح داد و گفت: "ناگهان حالم بد شد و روی زمین افتادم. فرزندانم و همسایه‌ها به دادم رسیدند و مرا به بیمارستان منتقل کردند."

وی با ابراز دلخوری از عدم حضور بازیکنان تیم ملی و مسئولان فوتبال در کنارش، اظهار داشت: "پیشکسوتان آبادان و اهواز به من محبت داشتند، اما انتظار داشتم تیم‌های استانی و به خصوص تیم ملی ایران نیز سری به من بزنند که متاسفانه این اتفاق نیفتاد."

تهامی در این خصوص که تاج با او تماس گرفته است یا نه، عنوان کرد: "رییس فدراسیون، شخصاً تماسی نگرفت، اما باشگاه صنعت نفت اعلام کرد که حواسشان به من هست."

این پیشکسوت فوتبال همچنین از مسئولان استانی، به ویژه مدیریت هیات فوتبال خوزستان، ابراز گلایه شدید کرد و گفت:"متأسفانه مسئولان خوزستان هیچ پیگیری نکردند. انگار ما در این استان مُرده‌ایم و این رویه همیشه در خوزستان بوده است."

تهامی در پایان از شهرام عطارزاده، آقای قمر، آقای علی یزدی، آقای گرشاسبی، مدیران صنعت نفت آبادان، پیشکسوتان خوزستان و دکتر شیاسی (فیزیوتراپ صنعت نفت) که در این مدت او را یاری کرده‌اند، تشکر کرد.

وی مهم‌ترین نیاز خود را کمک مالی عنوان کرد و گفت: "من بیمه نیستم و برای فیزیوتراپی هزینه‌های زیادی متحمل می‌شوم. دخترم هم کمک حال من است و درست نیست او بار مالی را به دوش بکشد."

تهامی در مورد زمان بازگشت به بهبودی، به نقل از پزشکان اظهار داشت: "پزشکان گفته‌اند اگر اتفاق تازه‌ای رخ ندهد، بین چهار تا شش ماه طول می‌کشد تا به شرایط عادی برگردم."

جدیدترین خبرهای فوتبالی رو با ما بخونید.

آخرین اخبار فوتبالی
آخرین اخبار فوتبالی
z