مهدی تاج: باشگاه‌ها به دنبال برد هستند تا فعالیتهای فرهنگی!

مهدی تاج: باشگاه‌ها به دنبال برد هستند تا فعالیتهای فرهنگی!

پایگاه خبری فوتبالی- رییس فدراسیون فوتبال ایران در «شب فرهنگی فوتبال استان کرمان» درباره وضعیت فرهنگی فوتبال ایران صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، مهدی تاج شامگاه چهارشنبه ۲۵ شهریورماه در “شب فرهنگی فوتبال استان کرمان” با اشاره به اهمیت پرداختن به موضوع فرهنگ در فوتبال گفت:" فعالیت فرهنگی در فوتبال اقدامی بسیار مناسب است و معتقدم همه باشگاه‌ها، فرهنگی ورزشی هستند، اما در عمل فعالیت‌های فرهنگی کمتر مورد توجه قرار گرفته و گاهی در اولویت دوم قرار می‌گیرد."

تاج در توضیح این مساله گفت: "اولویت نخست باشگاه‌های ورزشی، کسب پیروزی و نتیجه است. همه به دنبال برد هستند و زمانی که اشتباهی در نتیجه یا داوری یک مسابقه رخ می‌دهد، مسائل فرهنگی به‌طور کامل تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد."

رییس فدراسیون فوتبال ادامه داد: "در حال حاضر باشگاه‌ها اقدامات فرهنگی مختلفی انجام می‌دهند. از جمله پیش از مسابقات پوسترهای فرهنگی منتشر می‌کنند. همچنین با حضور بانوان در ورزشگاه‌ها، فضای ورزشگاه‌ها تا حدودی فرهنگی‌تر و خانوادگی‌تر شده است، هرچند همچنان انتظارها بیشتر است و برای رسیدن به شرایط مطلوب باید اقدامات بیشتری انجام شود."

رییس فدراسیون فوتبال با اشاره به ظرفیت‌های فوتبال ساحلی کشور گفت: "فوتبال ساحلی رشته‌ای مظلوم است و باید حمایت بیشتری از آن صورت گیرد. ایران در این رشته در سطح جهان حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و با افزایش سرمایه‌گذاری می‌توانیم در آینده برای رسیدن به جایگاه نخست جهان تلاش کنیم."

در این مراسم که با حضور استاندار کرمان، رییس هیات فوتبال استان، مدیرکل ورزش و جوانان و روسای هیات‌های فوتبال استان‌های کشور برگزار شد، از مرضیه جعفری، سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان و اعضای تیم ملی فوتبال بانوان ایران هم تقدیر به عمل آمد.