ادعایی عجیب: رونالدو مانع قهرمانی پرتغال در جام جهانی است

ادعایی عجیب: رونالدو مانع قهرمانی پرتغال در جام جهانی است

پایگاه خبری فوتبالی - برد فریدل، دروازه‌بان سابق تیم ملی آمریکا، ابراز نگرانی کرده است که حضور کریستیانو رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶، با وجود آمادگی جسمانی بالای او، می‌تواند به ضرر تیم ملی پرتغال تمام شود. 

به گزارش فوتبالی ، فریدل معتقد است که ستاره پرتغالی، سبک بازی خود را به شکلی بنیادی تغییر داده و این موضوع می‌تواند در مواقع حساس، مانعی برای موفقیت تیمی باشد.

این دروازه‌بان سابق در مصاحبه با “تاک اسپورت” اظهار داشت: “همه بازیکنان در مقطعی باید با فوتبال خداحافظی کنند. رونالدو از نظر فیزیکی هنوز باورنکردنی است، اما شیوه بازی او عوض شده است. زمانی فرا می‌رسد که یک بازیکن خاص می‌تواند از نظر تیمی برای کل مجموعه آسیب‌رسان باشد. او از آن دسته بازیکنانی نیست که بتوان روی نیمکت گذاشت، اما شاید مانع اول موفقیت تیمش شود.”

فریدل سپس پای لیونل مسی را نیز به این بحث باز کرد و گفت: “اگر رونالدو را از تیم کنار بگذاری، در جام جهانی فقط درباره همین موضوع صحبت خواهد شد. من خوشحالم که مجبور به گرفتن چنین تصمیمی نیستم، چون هر دو در دوران افول هستند. مسی هنوز در اینتر میامی بازی می‌کند و می‌تواند به آرژانتین کمک کند، چون او مسی است. اما رونالدو این روزها، خصوصاً وقتی تیم نیاز به دفاع دارد، کار زیادی انجام نمی‌دهد.”

فریدل بر اهمیت جنبه دفاعی تأکید کرد و گفت: “آیا می‌خواهید مقابل بهترین تیم‌های جهان با ۱۰ نفر دفاع کنید؟ این کار سختی است. نکته مثبت درباره مسی این است که او هرگز دفاع نکرده و تیم‌ها همیشه طوری چیده شده‌اند که او آزادانه بازی کند. اما مطمئن نیستم که رونالدو بتواند در این شرایط به تیم کمک کند. این‌ها تصمیمات بسیار پیچیده‌ای برای مربیان خواهد بود.”

1471