دی‌زربی: تاتنهام قطعا در لیگ می‌ماند

دی‌زربی: تاتنهام قطعا در لیگ می‌ماند

پایگاه خبری فوتبالی- دی‌زربی مطمئن است که تیمش به چمپیونشیپ سقوط نخواهد کرد. 

به گزارش فوتبالی، روبرتو دی‌زربی که به تازگی هدایت تاتنهام را برعهده گرفته و پذیرفته باری دیگر به لیگ برتر انگلیس برگردد در نشست خبری پیش از دیدار مقابل ساندرلند حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. 

دی‌زربی گفت "قبل از هر چیز افتخار می‌کنم و خوشحالم که اینجا هستم. حالا باید کار کنیم و امتیاز بگیریم. از سطح بازیکنان مطمئنم، چون قبلاً برای جذب بسیاری از آن‌ها تلاش کرده بودم. آن‌ها خیلی خوب تمرین می‌کنند." 

او ادامه داد "من خودم را بهتر از توماس فرانک یا ایگور تودور نمی‌دانم؛ آن‌ها مربیان بسیار خوبی هستند. سعی می‌کنم سبک، شخصیت و اشتیاق خودم را بیاورم تا بازیکنان بتوانند کیفیت‌شان را نشان دهند و به هدف‌مان برسیم." 

سرمربی ایتالیایی اضافه کرد " تاتنهام یکی از مهم‌ترین باشگاه‌های لیگ برتر است و لیگ برتر بهترین لیگ دنیاست. بازیکنان مناسبی برای سبک من داریم. همچنین حدود ۱۰ تا ۱۲ روز تا اولین بازی فرصت داشتم که برای شناخت مشکلات مهم بود." 

دی‌زربی درپایان گفت " من به ماندن در لیگ برتر باور دارم. می‌خواهم در این لیگ کار کنم و فکر می‌کنم لیاقتش را دارم. اما هدف کار من فقط لیگ نیست. وقتی در آوریل قرارداد می‌بندم، باید آماده ماندن در فصل بعد هم باشم، هر اتفاقی که بیفتد، فعلاً تمرکزم روی بازی با ساندرلند و شش بازی بعدی است."