رئال مادرید بدون امباپه، ختافه را هم نمی‌تواند ببرد

رئال مادرید بدون امباپه، ختافه را هم نمی‌تواند ببرد

پایگاه خبری فوتبالی - تیم فوتبال رئال مادرید در چارچوب هفته بیست‌و‌ششم رقابت‌های لالیگا، در یک شب ناامیدکننده خانگی، با نتیجه یک بر صفر تن به شکست داد.

به گزارش فوتبالی ، این نتیجه باعث شد فاصله شاگردان آربلوا با صدر جدول به چهار امتیاز افزایش یابد و فشار بر تیم مادریدی تشدید شود. بسیاری از تحلیلگران معتقدند که غیبت ستاره‌ای چون امباپه، خلأ روحی و تاکتیکی بزرگی در این تیم ایجاد کرده است.

تک گل این مسابقه که در ورزشگاه برنابئو برگزار شد، در دقیقه ۳۹ به ثمر رسید. این گل محصول یک اشتباه از سوی آنتونیو رودیگر بود؛ جایی که دفع اشتباه او از یک ارسال معمولی، توپ را به بهترین شکل ممکن در مقابل پای مارتین ساتریانو، مهاجم ختافه، قرار داد و او نیز با یک ضربه والی دقیق و تماشایی، دروازه رئال را گشود.

ادامه بازی نیز با حملات بی‌حاصل رئالی‌ها و دفاع منسجم ختافه سپری شد. در دقایق پایانی بازی نیز، شاهد افزایش تنش بودیم که منجر به اخراج‌هایی از هر دو تیم شد؛ ماستانتونو از رئال در وقت‌های تلف‌شده نیمه دوم (دقیقه ۹+۴) و ریکو از ختافه (دقیقه ۵+۹۰) با کارت قرمز مستقیم داور، الخاندرو مونیز روئیز، از زمین اخراج شدند. این بازی که دوشنبه، ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ برگزار شد، یک بن‌بست تاکتیکی برای سفیدپوشان مادرید به نمایش گذاشت و آنها را در مسیری دشوارتر برای رسیدن به قهرمانی قرار داد.

1470