پایگاه خبری فوتبالی- تمرینات استقلال برای بازی برگشت در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا۲ از سر گرفته شد.
به گزارش فوتبالی، تمرینات استقلال پس از یک روز استراحت، امروز از سر گرفته شد تا شاگردان ساپینتو برنامههای تیمی برای بازی برگشت مقابل الحسین را شروع کنند.
آبیهای تهران اگرچه در بازی رفت با شکستی ناامیدکننده به کارشان پایان دادند اما بیشتر از شوت راه دور بازیکن حریف، فرصت سوزیهای شاگردان ساپینتو و از دست دادن فرصتهای متعدد در حملات، عامل شکست استقلال در این مسابقه شد.
شاید اگر نیمی از فرصتهای استقلال در بازی روز سهشنبه تبدیل به گل میشدند، این تیم الان نگرانی بابت جواز صعود نداشت اما به هرحال بازی رفت برای استقلال از دست رفت تا کار این تیم به خانه حریف کشیده شود.
حالا اگرچه استقلال کار سختی در خانه الحسین با حضور هوادارانش دارد اما به هرحال تیم ساپیتو در ورزشگاه آلمکتوم نشان داد، از نظر کیفی برتری محسوسی نسبت به تیم اردنی دارد.
بنابراین پیروزی استقلال در خاک اردن دور از دسترس و نشدنی نیست به شرط آنکه بازیکنان این تیم با از دست دادن فرصتهای ایجاد شده، به تیم حریف کمک نکنند. مانند اتفاقی که در بازی رفت افتاد و شکستی دور از انتظار در کارنامه آبیها ثبت شد.

استقلال 







