لیگ برتر فوتسال زنان؛ استقلال باز هم پرگل برد

لیگ برتر فوتسال زنان؛ استقلال باز هم پرگل برد

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتسال زنان بازهم به یک برد پر گل رسید تا در صدر جدول باقی بماند.

به گزارش فوتبالی، هفته چهاردهم لیگ برتر فوتسال بانوان ایران روز امروز (۹ بهمن) با برگزاری چند دیدار حساس و مهم به پایان رسید. این هفته در حالی پیگیری شد که رقابت در بالای جدول بین مدعیان قهرمانی بسیار فشرده و جذاب بود و کوچک‌ترین لغزش می‌توانست جایگاه تیم‌ها را در جدول تا حد زیادی تغییر دهد. هرچند که استقلال فاصله خود را با سایر تیم‌ها زیاد کرده و فعلا خیالش در صدر جدول راحت است.

طوفان استقلال؛ برد قاطع و قدرت‌نمایی استقلال

تیم فوتسال زنان استقلال در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتسال با نمایشی مقتدرانه و حساب‌شده موفق شد پالایش نفت اصفهان را با نتیجه پرگل شش بر یک شکست دهد. شاگردان یاری از ابتدای مسابقه نبض بازی را در اختیار داشتند و با حملات منظم و دقت بالا در ضربات نهایی، برتری خود را به حریف دیکته کردند. برای استقلال در این دیدار محدثه محمدی(۲)، مارال ترکمان(۲)، سمیرا قربانپور و زیبا افروغ گلزنی کردند. این پیروزی پرگل، نشان‌دهنده آمادگی بالای استقلال و عزم جدی این تیم برای ادامه رقابت در بالای جدول است؛ بردی که هم سه امتیاز ارزشمند داشت و هم پیام روشنی برای سایر مدعیان قهرمانی ارسال کرد.

در دیدارهای مهم دیگر این هفته پالایش نفت آبادان نزدیک‌ترین تعقیب کننده استقلال در صدر جدول با پنج گل ملی حفاری قعرنشین را شکست داد. فولاد هرمزگان با نتیجه نزدیک دو بر یک از سد مس رفسنجان گذشت. گلبرگ تاکستان و دائمی پناه مشهد هم به ترتیب نفت امیدیه و ایران زمین ملارد را با یک گل از پیش رو برداشتند و سپاهان هم در اصفهان مقابل مس کرمان با نتیجه یک بر یک متوقف شد.

در جدول این رقابت‌ها استقلال با ۳۹ امتیاز در صدر قرار دارد و تیم‌های پالایش نفت اصفهان و فولاد هرمزگان با ۳۳ و ۳۲ امتیاز در رده‌های دوم و سوم حضور دارند.