پایگاه خبری فوتبالی- سعید سحرخیزان بازهم در خط آتش استقلال بدشانسی آورد.
به گزارش فوتبالی، استقلال در یکی از مهمترین بازیهای هفته هجدهم لیگ برتر به مصاف استقلال خوزستان رفت و با نتیجه یک بر صفر پیروز شد.
در این دیدار ساپینتو ترجیح داده بود در ترکیب اصلی استقلال تغییراتی را ایجاد کند؛ یکی از این تغییرات نیمکتنشینی سحرخیزان و فیکس شدن محمدرضا آزادی بود.
آزادی ۷۶ دقیقه در زمین حضور داشت اما به مانند بازیهای قبلی چیز خاصی از او در طول دقایق حضورش در زمین ندیدیم. به جای او به سعید سحرخیزان وارد میدان شد.
سحرخیزان در مدت زمان کمی که فرصت حضور در میدان را پیدا کرد نتوانست گلزنی کند تا روند ناکامیهای او همچنان ادامهدار باشد. سحرخیزان که در تابستان امسال و با کلی سر و صدا راهی استقلال شده هنوز نتوانسته در خط آتش این تیم جا بیفتد و عملکرد خوبی از خودش به نمایش بگذارد.
این مهاجم اگرچه توانسته در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا دو جمعا دو گل برای استقلال به ثمر برساند اما در هر بازی شاهد بدشانسیهای پی در پی او بودهایم. از بازی برابر ملوان و فجر که بخت مسلم گلزنی را از دست داد تا تقابل با پرسپولیس که بهترین موقعیت بازی را به هدر داد.
سحرخیزان در بازی امروز استقلال برابر همنام خوزستانیاش شانس این را داشت تا در دقایق پایانی دروازه محمدجواد کیا را باز کند اما تیر دروازه مانع از گلزنی او شد.

استقلال 








