برای سعید اخباری؛ خانه به دوشی خودتان را فراموش کردید؟

برای سعید اخباری؛ خانه به دوشی خودتان را فراموش کردید؟

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی چادرملوی اردکان مدعی شده که از ورزشگاه خانگی این تیم سوء استفاده می‌شود.

به گزارش فوتبالی، اخیرا به دلیل مرمت چمن ورزشگاه شهر قدس، استقلال امکان میزبانی از حریفانش در لیگ برتر را در این ورزشگاه ندارد و مجبور است در ورزشگاه‌های دیگری از تیم های حریف میزبانی کند. فعلا بازی این تیم مقابل تراکتور در ورزشگاه شهید نصیری اردکان برگزار شده و قرار است بازی این تیم مقابل استقلال خوزستان و همچنین بازی رفت این تیم در لیگ قهرمانان آسیای دو مقابل الحسین اردن هم در همین ورزشگاه برگزار شود.

حالا سرمربی چادرملو از این روند انتقاد کرده است. او در نشست خبری روز پنج‌شنبه خود گفت: «واقعاً ناراحت هستم از اینکه از مهمان‌نوازی مردم استان یزد دارد سوءاستفاده می‌شود. چمن ورزشگاه شهید نصیری ظرفیت میزبانی همزمان از سه تیم را ندارد، به‌ویژه با توجه به فشردگی مسابقات که از هفته آینده بعضاً هر چهار یا پنج روز یک‌بار برگزار می‌شود. قرار بود این میزبانی‌ها محدود باشد و در چارچوب کمک به فوتبال ملی انجام شود. اطلاع دارم زمانی که استقلال به یزد آمده، یک‌سری از آقایان شل شده‌اند و تابع نظر آن تیم بوده‌اند.»

در این که ورزشگاه شهید نصیری، ورزشگاه خانگی چادرملو است و نباید به آن فشار وارد شود شکی نیست. اعتراض سعید اخباری هم اعتراض نابجایی نیست و او نگران آسیب دیدن چمن این ورزشگاه است. اما این که از این اتفاقات با نام «سوءاستفاده» یاد کند، خیلی منصفانه نیست.

حتما اخباری یادش هست که بازی‌های خانگی ابتدای فصل تیمش در تهران و در ورزشگاه تختی برگزار شد. در آن مقطع ورزشگاه خانگی چادرملو آماده نبود و این تیم در تهران از حریفانش میزبانی می‌کرد. این در حالی بود که در همان مقطع، تهران هم دچار کمبود ورزشگاه بود و اتفاقا به خاطر برگزاری بازی‌های متوالی و پرتعداد و نزدیک به هم در ورزشگاه شهر قدس بود که چمن این ورزشگاه تخریب شد و تیم‌های تهرانی مجبور شدند در شهرهای دیگر از حریفان‌شان میزبانی کنند. 

شاید اگر بازی های چادرملو در تختی تهران برگزار نمی شد، استقلال و پرسپولیس در همین ورزشگاه از چند حریف شان میزبانی می کردند و فشار بازی ها روی ورزشگاه شهر قدس نمی‌افتاد و این ورزشگاه هم از مدار برگزاری بازی‌ها خارج نمی‌شد و استقلال و پرسپولیس هم آواره نمی‌شدند.

با این حال هیچکدام از تیم‌های تهرانی مدعی سوء استفاده از ورزشگاه‌های تهران نشدند و هیچ فرد و هیچ تیمی را متهم به «سوء استفاده» نکردند. نگرانی امروز اخباری قابل درک است اما بهتر بود او از تعبیر «سوءاستفاده» استفاده نمی‌کرد. به هر حال تیم او هم در مقطعی زمین مناسب برای میزبانی نداشت و مجبور بود در شهرهای دیگر از حریفانش میزبانی کند. 

مطمئنا اگر ورزشگاه شهر قدس دچار مشکل نمی‌شد، استقلال ترجیح می‌داد در همین ورزشگاه از حریفانش میزبانی کند تا هر دو هفته یک بار مجبور به سفر به یزد نشود و بازیکنانش خستگی سفر را به جان نخرند و البته متهم به «سوء استفاده» هم نشوند!