مدیر تیم آلومینیوم: برخی باشگاه‌ها نور چشمی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ هستند

مدیر تیم آلومینیوم: برخی باشگاه‌ها نور چشمی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ هستند

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر تیم آلومینیوم به شدت نسبت به قضاوت تیم داوری در مسابقه با گل‌گهر اعتراض کرد.

به گزارش فوتبالی، روح‌الله اصغری مدیر تیم آلومینیوم اراک با اشاره به اشتباهات تاثیرگذار داوری در دیدار با گل‌گهر عنوان کرد: وقتی همه صحنه‌ها کاملا واضح و نحوه قضاوت عرب‌براقی کاملا مشخص بود، چه حرفی باقی می‌ماند؟ افرادی که کوچک‌ترین اطلاعات فوتبالی هم داشتند و دیروز دو صحنه منجر به گل گل‌گهر را دیدند، متوجه افتضاح داوری شدند.

وی افزود: وقتی بازیکن گل‌گهر پای خودش را به پشت پای خود می‌زند و دیگر مهاجم این تیم کاملا دستش را جلو می‌آورد و توپ را به سمت چارچوب هُل می‌دهد و این داورِ مثلا بین‌المللی چشم‌پوشی می‌کند، مشخص می‌شود که حتما یک داستانی وجود دارد. وگرنه نمی‌شود کل ایران بگویند داور اشتباه کرده ولی این داور بی‌تفاوت از واقعیت و با سوت‌های مشکوک، هر دو صحنه را پنالتی و گل بگیرد.

مدیر تیم فوتبال آلومینیوم گفت: آقای صفیری که رئیس کمیته داوران هستید، چرا برای بازی دیروز تیم ما که در جدول همسایه ذوب‌آهن است، یک کمک داور اصفهانی و همشهری خودتان را می‌گذارید تا صحنه گل دوم را در کنار تصمیم افتضاح داور تایید کند؟ همه این مسائل شائبه برانگیز است.

اصغری ادامه داد: داوری دیروز کاملا مشکوک بود و هر کسی نظر غیر از این دارد، می‌خواهد چشمش را روی واقعیت‌ها ببندد و فوتبال ایران را به بیراهه بکشد. ما ضررهای زیادی از داوری کردیم اما دیروز یک فاجعه به همراه سوت‌های مشکوک دیدیم. البته شکی نیست که الان و مثل دفعات قبل آقای صفیری می‌آید و در یک مصاحبه می‌گوید که هم پنالتی درست بود، هم گلِ گل‌گهر و هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاد. مثل دفعات قبل که این کارها را کردند و باعث شدند و وضعیت داوری ایران به این روز برسد.

مدیر تیم آلومینیوم تاکید کرد: فدراسیون فوتبال حتی یکبار صدای ما را در این فصل و دو سال اخیر نشنیده و کوچک‌ ترین رسیدگی به افتضاحات داوری نداشته اما حالا زمان آن رسیده که خود مهدی تاج ورود کند و شنونده حرف تیم‌ها باشد. نمی‌شود که یک عده‌ای در کمیته داوران بنشینند و هر تیمی که دوست دارند را دم تیغ قرار بدهند. مطمئن باشید این بی‌توجهی فوتبال ایران را نابود می‌کند.

اصغری گعت: برخی باشگاه‌ها نور چشمی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ هستند و در مسائل مختلف و به ویژه داوری همیشه برتری برای آن‌هاست و نمی‌شود با تاکتیک‌های فنی و به روش فوتبالی آن‌ها را شکست داد.