پایگاه خبری فوتبالی- صدرنشین جدید لیگ برتر، این فصل در برابر پرسپولیس و استقلال نتایج خوبی گرفته است.
به گزارش فوتبالی، ساعاتی پیش، گلگهر سیرجان با پیروزی 3 بر یک مقابل پرسپولیس، 36 امتیازی شد و به صدر جدول لیگ برتر صعود کرد.
البته این صدرنشینی، تنها اتفاق مهم و بزرگ این فصل گلگهر و مهدی تارتار نیست. این تیم در این فصل کارهای بزرگ دیگری هم انجام داده است.
شاگردان مهدی تارتار، در این فصل پرسپولیس را در تهران با تساوی یک بر یک متوقف کردند. این نتیجه در حالی به دست آمد که گلگهر ابتدا با گل مهدی تیکدری از میزبان خود پیش افتاد اما با ضربه پنالتی علی علیپور در دقیقه 76، پیروزی را از دست داد.
شاگردان مهدی تارتار در بازی هفته پانزدهم میهمان استقلال بودند و با گل پدیده این فصل خود یعنی پوریا شهرآبادی این تیم را شکست دادند!
گلگهر همین چند ساعت پیش، مهمترین کار این فصل خود را هم با موفقیت انجام دادند و اولین پیروزی تاریخ خود بر پرسپولیس را با نتیجه 3 بر یک رقم زدند.
به این ترتیب، گلگهر در این فصل، از 9 امتیازِ 3 بازی مقابل پرسپولیس و استقلال، 7 امتیاز به دست آوردهاند و فقط یک امتیاز به پرسپولیس بخشیدهاند!
گلگهر البته فقط مقابل پرسپولیس و استقلال خوب نتیجه نگرفته است. این تیم در این فصل، دو بار هم با سپاهان روبرو شده که هر دو بازی با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
تنها نتیجه بد این فصل گلگهر در برابر مدعیان، بازی رفت مقابل تراکتور بود؛ جایی که با نتیجه عجیب و پرگل 5 بر صفر مغلوب تیم تبریزی شد.
شاگردان مهدی تارتار، در ادامه فصل، یک تقابل دیگر با استقلال در سیرجان و یک رویارویی دیگر با تراکتور در تبریز خواهند داشت. البته این تیم در جام حذفی هم به مرحله یکچهارم نهایی رسیده و این احتمال وجود دارد که در مراحل بعدی به قید قرعه دوباره با استقلال روبرو شود.

پرسپولیس 







