پایگاه خبری فوتبالی- امیر خلیفه اصل درباره بازی مقابل تیم شمس آذر گفت: برای کسب سه امتیاز به میدان آمده بودیم و از تساوی برابر شمس آذر راضی نیستم.
به گزارش فوتبالی و به نقل از ایسنا، امیر خلیفه اصل یکشنبه ۲۸ دی در نشست خبری پس از بازی شمس آذر قزوین با استقلال خوزستان که در نهایت با تساوی بدون گل پایان یافت، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بازی سختی را با شمس آذر پیشبینی میکردیم اما برای برد آمده بودیم، از نتیجه بازی راضی نیستیم با این حال خدا را شکر میکنیم.
وی در ادامه بیان کرد: نیمه اول بازی به طور کامل دست استقلال خوزستان بود و موقعیتهای متعددی داشتیم که متأسفانه نتوانستیم از آنها استفاده کنیم، نیمه دوم به ویژه ۱۵ دقیقه آخر شمسآذر پرفشار بازی کرد و من فکر میکنم بازی پایاپای بود و این مساوی از ارزشهای بازیکنانمان نمیکاهد.
سرمربی استقلال خوزستان در پاسخ به سؤالی درباره وقتکشی بازیکنانش گفت: بازی بسیار فیزیکی بود مضاف بر اینکه زمین هم لغزندگی داشت و برخورد بازیکنان و روی زمین افتادن آنها اجتنابناپذیر بود اما بازیکنان من به هیچ عنوان وقتکشی نکردند.
خلیفه اصل خاطرنشان کرد: بازیکن کم داریم و پنجره نقلوانتقالات تیم بسته است، از مسئولان باشگاه تقاضا دارم که همه تلاش خود را به کار ببندند تا پنجره نقلوانتقالات باز شود و بتوانیم بازیکنان مورد نیاز خورد را جذب کنیم و دستمان برای تعویضهای بازی باز باشد.

استقلال 








