اولین پیام وینیسیوس پس از برکناری ژابی آلونسو

اولین پیام وینیسیوس پس از برکناری ژابی آلونسو

پایگاه خبری فوتبالی - وینیسیوس نه‌تنها علناً با مربی سابق رئال مادرید خداحافظی نکرد، بلکه از اولین پست خود در شبکه‌های اجتماعی پس از اخراج سرمربی‌اش برای ارسال پیامی غیرمنتظره استفاده کرد: او ویدئویی در تیک‌تاک به اشتراک گذاشت که آخرین پیروزی باشگاه در لیگ قهرمانان اروپا در سال ۲۰۲۴ را نشان می‌داد، فینالی که وینیسیوس در آن عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت. متن آهنگ پس‌زمینه این است:«من هنوز در خاطره آن شب جادویی اروپایی گیر کرده‌ام.» از آن زمان، بهترین نسخه وینیسیوس محو شده است.

به گزارش فوتبالی ، علاوه بر این، او عکسی از خودش در اینستاگرام منتشر کرد و زیر آن نوشت:«زنده باد مادرید.» مشخص است که او قصد خداحافظی با ژابی آلونسو را ندارد.

وینیسیوس همچنان با خاطره روزهای خوبش زندگی می‌کند و در حال حاضر او از سطحی که در آن فصل نشان داد، فصلی که باید به راحتی توپ طلا را می‌برد، فاصله زیادی دارد. برای بسیاری، ویدئویی که توسط این بازیکن برزیلی به اشتراک گذاشته شده نشانه‌ای از این است که او راه خود را در زمین گم کرده است.»

در هر صورت، چه پست وینیسیوس معنی داشته باشد چه نداشته باشد، چیزی که مشخص است این است که در حال حاضر او قصد ندارد هیچ پیام خداحافظی‌ای برای ژابی آلونسو بفرستد، کسی که از ابتدا رابطه‌ بدی با او داشته است.